
М'ясо кролика - дієтичний продукт, який можна готувати по-різному. Воно набагато корисніше, ніж яловичина або свинина, але досить ситне, щоб сподобалося навіть самому ненаситному члену сім'ї, зазначають Патріоти України.
Приготування
Тушку кролика промити, обсушити і розібрати на порційні шматки. Виставити мультиварку на режим "Жарка" і 30 хвилин готувати м'ясо, періодично перевертаючи.
Поки кролик готується, нарізати кубиками цибулю і натерти моркву на крупній тертці. Додати овочі в чашу мультиварки і обсмажувати ще 10 хвилин. Після закінчення режиму додати кетчуп, сметану, гірчицю, спеції. За бажанням можна засипати прянощі або трави.
Залити кролика кип'яченою водою на 2\3 і встановити режим "Тушкування" на 1.5 години. За півгодини до закінчення процесу додати в чашу мультиварки чорнослив.
Високий кров’яний тиск, або гіпертонія, - це стан, який часто протікає без симптомів, але поступово руйнує судини й серце. Одним із головних чинників, що впливають на його рівень, є харчування - саме воно здатне як підвищити, так і стабілізувати тиск, ...
Манго не лише смачне, а й корисне для серцево-судинної системи, особливо для жінок у постменопаузі, передають Патріоти України. Підсумок: Щоденне вживання манго може бути простою, але ефективною стратегією підтримки здоров’я серця та метаболізму.