
М'ясо кролика - дієтичний продукт, який можна готувати по-різному. Воно набагато корисніше, ніж яловичина або свинина, але досить ситне, щоб сподобалося навіть самому ненаситному члену сім'ї, зазначають Патріоти України.
Приготування
Тушку кролика промити, обсушити і розібрати на порційні шматки. Виставити мультиварку на режим "Жарка" і 30 хвилин готувати м'ясо, періодично перевертаючи.
Поки кролик готується, нарізати кубиками цибулю і натерти моркву на крупній тертці. Додати овочі в чашу мультиварки і обсмажувати ще 10 хвилин. Після закінчення режиму додати кетчуп, сметану, гірчицю, спеції. За бажанням можна засипати прянощі або трави.
Залити кролика кип'яченою водою на 2\3 і встановити режим "Тушкування" на 1.5 години. За півгодини до закінчення процесу додати в чашу мультиварки чорнослив.
Ківі - це фрукт, який отримав всесвітнє визнання завдяки своїм дивовижним перевагам для здоров'я. Він низькокалорійний, що робить його ідеальним вибором для тих, хто стежить за своєю вагою, а також для діабетиків. Однак це лише початок його переваг. Кі...
Ріпаковий мед - це справжній скарб. Особливо варто звернути на нього увагу людям похилого віку, пише Onet dom, передають Патріоти України. Такий мед має світлий, солом'яний колір та ніжну консистенцією. Його м'який смак задовольнить навіть найвибагливі...