Корисно, смачно та просто: Рецепт тушкованого кролика із чорносливом у мультиварці

М'ясо кролика - дієтичний продукт, який можна готувати по-різному. Воно набагато корисніше, ніж яловичина або свинина, але досить ситне, щоб сподобалося навіть самому ненаситному члену сім'ї, зазначають Патріоти України.

Рецепт кролика в мультиварці з чорносливом

  • кролик - 1 шт;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • морква - 1 шт;
  • кетчуп - 2 ст.л;
  • гірчиця - 1 ч.л;
  • чорнослив без кісточок - 100 гр;
  • сметана - 2 ст.л;
  • масло рослинне;
  • сіль, перець - за смаком.

Приготування

Тушку кролика промити, обсушити і розібрати на порційні шматки. Виставити мультиварку на режим "Жарка" і 30 хвилин готувати м'ясо, періодично перевертаючи.

Поки кролик готується, нарізати кубиками цибулю і натерти моркву на крупній тертці. Додати овочі в чашу мультиварки і обсмажувати ще 10 хвилин. Після закінчення режиму додати кетчуп, сметану, гірчицю, спеції. За бажанням можна засипати прянощі або трави.

Залити кролика кип'яченою водою на 2\3 і встановити режим "Тушкування" на 1.5 години. За півгодини до закінчення процесу додати в чашу мультиварки чорнослив.

Старовинний, але дуже смачний десерт: Рецепт українського яблучного печива із заварним кремом від Євгена Клопотенка

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 23:15

Кулінарний експерт поділився рецептом незвичайного українського печива з яблуками та заварного крему з ромашкою, передають Патріоти України. «Обожнюю яблука у всіх проявах, тому вирішив поділитися з вами десертом на їх основі. Будемо готувати гамулу — ...

"Це дійсно дуже смачно!": Євген Клопотенко поділився рецептом супу із ковбасою та креветками

п’ятниця, 15 жовтень 2021, 22:15

"В Америці, а саме в штаті Луїзіана, готують один дуже незвичайний суп – гамбо. В ньому поєднують ковбасу та креветки, а подається він з рисом. Рекомендую приготувати його якнайшвидше, бо камон, нашо чекати якогось знаку", - пише відомий кулінар Євген ...