
М'ясо кролика - дієтичний продукт, який можна готувати по-різному. Воно набагато корисніше, ніж яловичина або свинина, але досить ситне, щоб сподобалося навіть самому ненаситному члену сім'ї, зазначають Патріоти України.
Приготування
Тушку кролика промити, обсушити і розібрати на порційні шматки. Виставити мультиварку на режим "Жарка" і 30 хвилин готувати м'ясо, періодично перевертаючи.
Поки кролик готується, нарізати кубиками цибулю і натерти моркву на крупній тертці. Додати овочі в чашу мультиварки і обсмажувати ще 10 хвилин. Після закінчення режиму додати кетчуп, сметану, гірчицю, спеції. За бажанням можна засипати прянощі або трави.
Залити кролика кип'яченою водою на 2\3 і встановити режим "Тушкування" на 1.5 години. За півгодини до закінчення процесу додати в чашу мультиварки чорнослив.
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні, вона допомагає і готувати страви, і краще їх зберігати. Але чи можна використовувати цей матеріал у популярних нині аерогрилях, передають Патріоти України. Ключові поради з цього приводу дало видання Sl...
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...