Корисно та смачно: Рецепт кабачкового торту, який можна їсти навіть на дієті

Якщо ви обожнюєте кабачки як і ми, обов'язково спробуйте це торт. Він швидкий та легкий у приготуванні, а ніжна начинка з сиру робить його ще й ніжним і соковитим, зазначають Патріоти України.

З кабачків можна приготувати будь-що: солодкі оладки, пікантне рагу чи рулетики з овочами. Ми підготували для вас рецепт кабачкового торта з соковитою начинкою. Він точно сподобається всій вашій родині, а ще не зашкодить фігурі.

Корисний кабачковий торт

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:

Приготування:

  • Ретельно помийте кабачок, натріть його на грубій тертці та відіжміть, щоб позбутися зайвої рідини.
  • Змішайте його з яйцем, сіллю і вимішайте ложкою.
  • Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте кабачкові млинці з обох сторін. Перевертати зручно за допомогою тарілки.
  • Для приготування начинки наріжте кубиками помідори, сир натріть на грубій тертці.
  • Подрібніть зелень, цибулю та часник. Змішайте всі інгредієнти для начинки.
  • Готовий кабачковий млинець розріжте на 4 частини, змастіть начинкою та складіть в торт.
  1. Кабачковий торт готовий. Смачного!

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

понеділок, 9 червень 2025, 12:12

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...

Будуть ідеальні! Чим змастити відбивні за годину до смаження

понеділок, 9 червень 2025, 11:15

Перед обсмажуванням м’яса товсті шматки бажано зробити плоскішими за допомогою відбивного молотка. Однак ця процедура далеко не завжди дозволяє досягти ідеального результату, передають Патріоти України. М’ясний продукт може залишитися жорстким. В резул...