Корисно та смачно: Рецепт кабачкового торту, який можна їсти навіть на дієті

Якщо ви обожнюєте кабачки як і ми, обов'язково спробуйте це торт. Він швидкий та легкий у приготуванні, а ніжна начинка з сиру робить його ще й ніжним і соковитим, зазначають Патріоти України.

З кабачків можна приготувати будь-що: солодкі оладки, пікантне рагу чи рулетики з овочами. Ми підготували для вас рецепт кабачкового торта з соковитою начинкою. Він точно сподобається всій вашій родині, а ще не зашкодить фігурі.

Корисний кабачковий торт

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:

Приготування:

  • Ретельно помийте кабачок, натріть його на грубій тертці та відіжміть, щоб позбутися зайвої рідини.
  • Змішайте його з яйцем, сіллю і вимішайте ложкою.
  • Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте кабачкові млинці з обох сторін. Перевертати зручно за допомогою тарілки.
  • Для приготування начинки наріжте кубиками помідори, сир натріть на грубій тертці.
  • Подрібніть зелень, цибулю та часник. Змішайте всі інгредієнти для начинки.
  • Готовий кабачковий млинець розріжте на 4 частини, змастіть начинкою та складіть в торт.
  1. Кабачковий торт готовий. Смачного!

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно знімати піну з картоплі

неділя, 18 травень 2025, 18:00

Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...