Фальшивий заєць – це оригінальна страва з меленого м'яса, яка потребує особливого приготування. Цю закуску можна подавати як холодною, так і теплою. Зіркова дієтологиня Світлана Фус рекомендує використовувати курячі стегна для приготування м'ясного рулету, передають Патріоти України.
Крок 1. Додайте олії на пательню, подрібніть цибулю та часник і готуйте до прозорості. До засмажки додайте 2 столові ложки води, остудіть та перетворіть в блендері на пюре.
Крок 2. Яйця помістіть у каструлю з водою та зваріть круто (8 – 10 хвилин). За цей час підготуйте картоплю. Очистьте та натріть на дрібній терці. Зайву рідину відтисніть та вилийте.
Крок 3. Додайте до картоплі курячий фарш, пюре із засмажки, сіль та перець. Перемістіть половину філе у подовгасту форму для запікання, а тоді викладіть яйця, горошок, оливки, цибулю, нарізану півкільцями, та моркву. Зверху покрийте все фаршем.
Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте м'ясний рулет протягом 45 хвилин. ⠀
Для фальшивого зайця (на 2 дні та 2 персони) необхідно:
Спосіб приготування:
Значна кількість втрат і відсутність реальних успіхів на Луганщині, ймовірно, негативно впливає на моральний стан російських військових і призводить до масового пияцтва й саботажу в лавах армії рф. Група російських військових у стані алкогольного сп’ян...
За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", напередодні була зафіксована передислокація через в м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів. Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання ...