Фальшивий заєць – це оригінальна страва з меленого м'яса, яка потребує особливого приготування. Цю закуску можна подавати як холодною, так і теплою. Зіркова дієтологиня Світлана Фус рекомендує використовувати курячі стегна для приготування м'ясного рулету, передають Патріоти України.
Крок 1. Додайте олії на пательню, подрібніть цибулю та часник і готуйте до прозорості. До засмажки додайте 2 столові ложки води, остудіть та перетворіть в блендері на пюре.
Крок 2. Яйця помістіть у каструлю з водою та зваріть круто (8 – 10 хвилин). За цей час підготуйте картоплю. Очистьте та натріть на дрібній терці. Зайву рідину відтисніть та вилийте.
Крок 3. Додайте до картоплі курячий фарш, пюре із засмажки, сіль та перець. Перемістіть половину філе у подовгасту форму для запікання, а тоді викладіть яйця, горошок, оливки, цибулю, нарізану півкільцями, та моркву. Зверху покрийте все фаршем.
Крок 4. Розігрійте духовку до 200 градусів і готуйте м'ясний рулет протягом 45 хвилин. ⠀
Для фальшивого зайця (на 2 дні та 2 персони) необхідно:
Спосіб приготування:
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Буває, що сало не встигли використати. Воно лежить, та з часом стає жовтуватим, завітреним. Апетитним його важко назвати, смак також не викличе гастрономічного задоволення. Викидати, пересолювати, кудись використати — що робити із застарілим продуктом....