Звичний сніданок у вигляді вівсяної каші або бутерброда швидко набридає, і кулінари пропонують урізноманітнити ранкове меню простими, але в той же час дуже смачними стравами. Як передають Патріоти України, кухарі розповіли, що на сніданок можна готувати незвичайний салат з баклажанів і гречки.
Для його приготування візьміть чотири великих ложки гречаної крупи, два яйця, половину великого баклажана, кілька ложок оливкової олії, велику ложку соєвого соусу і спеції за смаком. Спочатку відваріть гречку, дайте їй настоятися і охолонути. Потім помийте і почистіть баклажан, поріжте його маленькими кубиками і обсмажте на сильному вогні в оливковій олії. За бажанням баклажан можна приправити різними спеціями. Відваріть яйця, очистіть їх і також наріжте кубиками.
Прохололу гречану кашу змішайте з яйцями і баклажанами і акуратно перемішайте. Заправте готовий салат соєвим соусом і оливковою олією. Інгредієнти для цього салату можуть бути різними, але важливо пам'ятати, що ідеальний сніданок повинен складатися з білків і вуглеводів. Наприклад, замість баклажанів можна приготувати цей салат з кабачками або болгарським перцем. Замість яєць можна використовувати куряче філе.
Східне блюдо – шаурма чи шаверма, дуже подобається багатьом українцям. Приготувати його досить просто, а начинку можна урізноманітнити на свій смак. До неї можна додавати моркву по-корейськи, капусту, гриби, болгарський перець або різні інші овочі. Щоб...
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...