Корисний і цікавий сніданок: Незвичайний салат з баклажанів і гречки

Найкраща заміна звичному сніданку.


Звичний сніданок у вигляді вівсяної каші або бутерброда швидко набридає, і кулінари пропонують урізноманітнити ранкове меню простими, але в той же час дуже смачними стравами. Як передають Патріоти України, кухарі розповіли, що на сніданок можна готувати незвичайний салат з баклажанів і гречки.

Для його приготування візьміть чотири великих ложки гречаної крупи, два яйця, половину великого баклажана, кілька ложок оливкової олії, велику ложку соєвого соусу і спеції за смаком. Спочатку відваріть гречку, дайте їй настоятися і охолонути. Потім помийте і почистіть баклажан, поріжте його маленькими кубиками і обсмажте на сильному вогні в оливковій олії. За бажанням баклажан можна приправити різними спеціями. Відваріть яйця, очистіть їх і також наріжте кубиками.

Прохололу гречану кашу змішайте з яйцями і баклажанами і акуратно перемішайте. Заправте готовий салат соєвим соусом і оливковою олією. Інгредієнти для цього салату можуть бути різними, але важливо пам'ятати, що ідеальний сніданок повинен складатися з білків і вуглеводів. Наприклад, замість баклажанів можна приготувати цей салат з кабачками або болгарським перцем. Замість яєць можна використовувати куряче філе.

А ви це знали? До яких проблем можуть призвести веганство та сироїдіння

неділя, 8 вересень 2024, 13:00

Спеціально для Health Talk ендокринологиня Катерина Толстікова поділилася своєю лікарською думкою щодо впливу веганства та сироїдіння на здоровʼя людини, передають Патріоти України. Планування довгострокового веганства може стати ефективним для підтрим...

Є секрет! Що зробити з котлетами перед смаженням, щоб вийшли вп’ятеро смачніші і соковитіші

неділя, 8 вересень 2024, 12:10

З курячого м’яса соковиті котлети приготувати складно, тому що це м’ясо вважається сухим та нездатним утримувати сік, передають Патріоти України. З яловичим чи свинячим фаршем таких проблем не виникає, оскільки ці види м’яса жирні. Досвідчені господині...