
Звичний сніданок у вигляді вівсяної каші або бутерброда швидко набридає, і кулінари пропонують урізноманітнити ранкове меню простими, але в той же час дуже смачними стравами. Як передають Патріоти України, кухарі розповіли, що на сніданок можна готувати незвичайний салат з баклажанів і гречки.
Для його приготування візьміть чотири великих ложки гречаної крупи, два яйця, половину великого баклажана, кілька ложок оливкової олії, велику ложку соєвого соусу і спеції за смаком. Спочатку відваріть гречку, дайте їй настоятися і охолонути. Потім помийте і почистіть баклажан, поріжте його маленькими кубиками і обсмажте на сильному вогні в оливковій олії. За бажанням баклажан можна приправити різними спеціями. Відваріть яйця, очистіть їх і також наріжте кубиками.
Прохололу гречану кашу змішайте з яйцями і баклажанами і акуратно перемішайте. Заправте готовий салат соєвим соусом і оливковою олією. Інгредієнти для цього салату можуть бути різними, але важливо пам'ятати, що ідеальний сніданок повинен складатися з білків і вуглеводів. Наприклад, замість баклажанів можна приготувати цей салат з кабачками або болгарським перцем. Замість яєць можна використовувати куряче філе.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...