Звичний сніданок у вигляді вівсяної каші або бутерброда швидко набридає, і кулінари пропонують урізноманітнити ранкове меню простими, але в той же час дуже смачними стравами. Як передають Патріоти України, кухарі розповіли, що на сніданок можна готувати незвичайний салат з баклажанів і гречки.
Для його приготування візьміть чотири великих ложки гречаної крупи, два яйця, половину великого баклажана, кілька ложок оливкової олії, велику ложку соєвого соусу і спеції за смаком. Спочатку відваріть гречку, дайте їй настоятися і охолонути. Потім помийте і почистіть баклажан, поріжте його маленькими кубиками і обсмажте на сильному вогні в оливковій олії. За бажанням баклажан можна приправити різними спеціями. Відваріть яйця, очистіть їх і також наріжте кубиками.
Прохололу гречану кашу змішайте з яйцями і баклажанами і акуратно перемішайте. Заправте готовий салат соєвим соусом і оливковою олією. Інгредієнти для цього салату можуть бути різними, але важливо пам'ятати, що ідеальний сніданок повинен складатися з білків і вуглеводів. Наприклад, замість баклажанів можна приготувати цей салат з кабачками або болгарським перцем. Замість яєць можна використовувати куряче філе.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...