
Магазинні пельмені – одна з найпростіших у приготуванні страв. Достатньо лише насипати заморожений продукт у каструлю з водою та поставити на кухонну плиту. Зайняті люди часто використовують покупні пельмені, оскільки хочуть витрачати час приготування складніших страв. Проте згодом смак напівфабрикату набридає навіть найневибагливішій з кулінарної точки зору людині. Але невелика хитрість допоможе не просто оновити страву, але й зробити її набагато смачнішою, передають Патріоти України.
Поліпшити смак пельменів допоможуть два простих компоненти. Це цибулина та лавровий лист. Першою в каструлі з водою має бути спеція – лаврушка. Далі в ємність вирушають дві половинки цибулі. Після цього рідину слід посолити.
Як тільки вода закипіла, у неї наливається трохи олії. Робиться це для того, щоби пельмені не злиплися. Додавати сам напівфабрикат можна лише після повторного закипання рідини.
Важливий момент: пельмені мають опинятися у воді поступово. Висипати в каструлю відразу всі заморожені кулінарні вироби не можна. Спочатку у воду потрібно кинути перший пельмень, потім другий і так далі.
Що дозволяє деяким людям доживати до 100 років у відмінній формі? Відомий кардіолог доктор Ерик Топол стверджує, що секрет простіший, ніж ми думаємо. Після багатьох років досліджень він виділив п’ять ключових принципів здорового способу життя, які не в...
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...