Апетитна сирокопчена ковбаса. Така смачна, але ж так важко її чистити. Це знають всі, хто любить нею смакувати. Пропонуємо вам спосіб очищення, який легко та просто допоможе позбутися оболонки, передають Патріоти України.
Допоможе тільки температурний вплив. Потрібно облити ковбасу окропом. Можна просто потримати над парою. Є ще один спосіб: потримати край ковбаси під холодною водою. Проте з окропом значно ефективніше.
Сирокопчену ковбасу не треба відразу їсти після зняття шкірки. Спочатку ополосніть та витріть серветкою. Все простіше, коли знаєте корисні лайфхаки.
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...
Не думайте, що картопляне пюре готують лише у нас. Цей гарнір відомий та має попит в багатьох країнах. Вишукане картопляне пюре готують у Франції. Пропонуємо вам про нього дізнатись детальніше, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наст...