Бутерброди – це завжди величезне поле для польоту фантазії, тож і урізноманітнити рецепт й подачу закуски у цьому випадку, мабуть, найпростіше. Нутриціологиня Олена Фаградян у своїй добірці зібрала 20 незвичних ідей, з чого можна приготувати смачну канапку, передають Патріоти України.
20 бутербродів з трьох інгредієнтів
- Червона риба + авокадо + яйце-пашот
- Вершковий сир + риба холодного копчення + огірок
- Авокадо + яйце-пашот + зелена цибуля
- Вершковий сир + червона ікра + зелень
- Сир + тунець + листя салату
- Пюре авокадо + креветки + шпинат
- Помідор + тунець + маслини
- Запечений перець + тунець + оливки
- Печінка тріски + огірок + зелень
- Печінка тріски + відварене яйце + зелена цибуля
- Відварене яйце + оселедець + червона цибуля
- Соус песто + креветки + маслини
- Помідор + запечена курка / індичка + твердий сир
- Плавлений сир + в'ялені томати + курка або індичка
- Бринза + курка / індичка + маслини
- Соус песто + відварена / запечена яловичина + маринований огірок
- Вершковий сир + яловичина + редис
- Паштет з курячої / яловичої печінки + огірок + редис
- Сир + яловичий язик + помідор
- Моцарелла + запечений перець + помідор.
Смачного!
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...