
Бутерброди – це завжди величезне поле для польоту фантазії, тож і урізноманітнити рецепт й подачу закуски у цьому випадку, мабуть, найпростіше. Нутриціологиня Олена Фаградян у своїй добірці зібрала 20 незвичних ідей, з чого можна приготувати смачну канапку, передають Патріоти України.
20 бутербродів з трьох інгредієнтів
- Червона риба + авокадо + яйце-пашот
- Вершковий сир + риба холодного копчення + огірок
- Авокадо + яйце-пашот + зелена цибуля
- Вершковий сир + червона ікра + зелень
- Сир + тунець + листя салату
- Пюре авокадо + креветки + шпинат
- Помідор + тунець + маслини
- Запечений перець + тунець + оливки
- Печінка тріски + огірок + зелень
- Печінка тріски + відварене яйце + зелена цибуля
- Відварене яйце + оселедець + червона цибуля
- Соус песто + креветки + маслини
- Помідор + запечена курка / індичка + твердий сир
- Плавлений сир + в'ялені томати + курка або індичка
- Бринза + курка / індичка + маслини
- Соус песто + відварена / запечена яловичина + маринований огірок
- Вершковий сир + яловичина + редис
- Паштет з курячої / яловичої печінки + огірок + редис
- Сир + яловичий язик + помідор
- Моцарелла + запечений перець + помідор.
Смачного!
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...