Корисний сніданок за пару хвилин: 20 найсмачніших бутербродів з 3-х інгредієнтів

Бутерброди – це завжди величезне поле для польоту фантазії, тож і урізноманітнити рецепт й подачу закуски у цьому випадку, мабуть, найпростіше. Нутриціологиня Олена Фаградян у своїй добірці зібрала 20 незвичних ідей, з чого можна приготувати смачну канапку, передають Патріоти України.

20 бутербродів з трьох інгредієнтів

  1. Червона риба + авокадо + яйце-пашот
  2. Вершковий сир + риба холодного копчення + огірок
  3. Авокадо + яйце-пашот + зелена цибуля
  4. Вершковий сир + червона ікра + зелень
  5. Сир + тунець + листя салату
  6. Пюре авокадо + креветки + шпинат
  7. Помідор + тунець + маслини
  8. Запечений перець + тунець + оливки
  9. Печінка тріски + огірок + зелень
  10. Печінка тріски + відварене яйце + зелена цибуля
  11. Відварене яйце + оселедець + червона цибуля
  12. Соус песто + креветки + маслини
  13. Помідор + запечена курка / індичка + твердий сир
  14. Плавлений сир + в'ялені томати + курка або індичка
  15. Бринза + курка / індичка + маслини
  16. Соус песто + відварена / запечена яловичина + маринований огірок
  17. Вершковий сир + яловичина + редис
  18. Паштет з курячої / яловичої печінки + огірок + редис
  19. Сир + яловичий язик + помідор
  20. Моцарелла + запечений перець + помідор.

Смачного!

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...