
Сир - це популярний і смачний продукт, який часто обирають ті, хто стежить за здоров’ям і фігурою. Він багатий на білок, кальцій і вітаміни, а ще легко поєднується з різноманітними стравами. Але чи безпечно їсти його щодня, передають Патріоти України.
Сир чудово смакує як самостійно, так і з овочами, фруктами, горіхами, зеленню, у вигляді паст, закусок або навіть як десерт із медом чи джемом.
Дієтологи кажуть: так, сир можна їсти щодня. Але важливо дотримуватись балансу. Сир не має бути єдиним джерелом білка і кальцію у вашому раціоні. Крім того, людям з непереносимістю лактози або алергією на молочний білок слід бути обережними.
Насіння гарбуза - справжній скарб природи, про користь якого знають небагато. Вчені підтверджують, що вони допомагають знизити рівень холестерину, захищають серцево-судинну систему, мають протизапальні та антиоксидантні властивості, а також підтримують...
На полицях супермаркетів - широкий вибір рослинний олій: від соняшникової до оливкової. Вони відрізняються за смаком, але ключова різниця - ступінь очищення: рафінована (очищена) і нерафінована (пройшла лише механічну фільтрацію), передають Патріоти Ук...