Сир - це популярний і смачний продукт, який часто обирають ті, хто стежить за здоров’ям і фігурою. Він багатий на білок, кальцій і вітаміни, а ще легко поєднується з різноманітними стравами. Але чи безпечно їсти його щодня, передають Патріоти України.
Сир чудово смакує як самостійно, так і з овочами, фруктами, горіхами, зеленню, у вигляді паст, закусок або навіть як десерт із медом чи джемом.
Дієтологи кажуть: так, сир можна їсти щодня. Але важливо дотримуватись балансу. Сир не має бути єдиним джерелом білка і кальцію у вашому раціоні. Крім того, людям з непереносимістю лактози або алергією на молочний білок слід бути обережними.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...