За цим рецептом печінка виходить дуже соковита. І мені таке приготування більше подобається. Такі котлетки, звичайно ж, краще їсти поки гарячі, але і в холодному вигляді вони теж смачні не менше, зазначають Патріоти України.
Печінку, обмивши, обсушивши, прибравши протоки і жилки, нарізаю дрібними кубиками. Для того, щоб легше і рівніше нарізалася, можна її заморозити злегка.
Додаю до печінки дрібно нарізану цибулю, солю, перчу. Можна залишити хвилин на 15-30, але я не чекала.
Слідом вбиваю в фарш два яйця, вимішую і додаю крохмаль, щоб вийшло кшталт тіста. Крохмаль можна замінити борошном, але мені більше така текстура подобається, і хрумтить він більше, ніж борошно.
Нехай “тісто” постоїть трохи, а потім і обсмажувати можна.
Обсмажую на невеликій кількості олії. Якщо налити багато, олія стріляє, як і завжди, коли обсмажуємо печінку.
Якщо печінку НЕ маринувати зі спеціями, часу на приготування вечері займе не більше 30 хвилин. А як смачно! Я таким чином “ховаю” субпродукти, тоді і дочка із задоволенням їсть. Я думаю, що печінка має бути в раціоні, а в “чистому” вигляді діти її не люблять. Ось така хитрість.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...