За цим рецептом печінка виходить дуже соковита. Такі котлетки, звичайно ж, краще їсти поки гарячі, але і в холодному вигляді вони теж смачні не менше, передають Патріоти України.
Печінку, обмивши, обсушивши, прибравши протоки і жилки, нарізаю дрібними кубиками. Для того, щоб легше і рівніше нарізалася, можна її заморозити злегка.
Додаю до печінки дрібно нарізану цибулю, солю, перчу. Можна залишити хвилин на 15-30, але я не чекала.
Слідом вбиваю в фарш два яйця, вимішую і додаю крохмаль, щоб вийшло кшталт тіста. Крохмаль можна замінити борошном, але мені більше така текстура подобається, і хрумтить він більше, ніж борошно.
Нехай “тісто” постоїть трохи, а потім і обсмажувати можна.
Обсмажую на невеликій кількості олії. Якщо налити багато, олія стріляє, як і завжди, коли обсмажуємо печінку.
Якщо печінку НЕ маринувати зі спеціями, часу на приготування вечері займе не більше 30 хвилин. А як смачно! Я таким чином “ховаю” субпродукти, тоді і дочка із задоволенням їсть. Я думаю, що печінка має бути в раціоні, а в “чистому” вигляді діти її не люблять. Ось така хитрість.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...