Котлети без м’ясорубки всього за 30 хвилин. Виходять дуже соковиті і ніжні

Рубані курячі котлети завжди виходять смачніше і соковитіше, чим страва з фаршу. Шматочки м’яса дають більш яскравий смак і зберігають в собі всі соки, тому такий варіант закуски, це безпрограшний варіант, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сир, 150;
  • часник сухий, 1 ч.л;
  • борошно, 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування рубаних котлет

М’ясо січемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо м’ясо з часником, солимо і перчимо, додаємо яйце і борошно, вимішуємо.

Додаємо сир і акуратно вимішуємо масу. Формуємо котлети і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку.

Якщо не довіряєте своїй сковорідці, тоді обваляйте котлети в панірувальних сухарях або борошні, манній крупі. Соковиті і м’які котлетки будуть прекрасним доповненням до картопляного пюре, відварного рису з овочами або мексиканською сумішшю, різними соусами і салатами.

Швидко й смачно! Як приготувати картопляну піцу на сковороді

понеділок, 12 травень 2025, 19:12

Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...

Буде смакота! Як готувати котлети, щоб були пишні, а не збиті та сухі

понеділок, 12 травень 2025, 18:09

Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...