Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- м’ясо куряче, 500 г;
- яйце, 1 шт;
- сир, 150;
- часник сухий, 1 ч.л;
- борошно, 3 ст.л;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування рубаних котлет
М’ясо січемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо м’ясо з часником, солимо і перчимо, додаємо яйце і борошно, вимішуємо.
Додаємо сир і акуратно вимішуємо масу. Формуємо котлети і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку.
Якщо не довіряєте своїй сковорідці, тоді обваляйте котлети в панірувальних сухарях або борошні, манній крупі. Соковиті і м’які котлетки будуть прекрасним доповненням до картопляного пюре, відварного рису з овочами або мексиканською сумішшю, різними соусами і салатами.