Котлети без м’ясорубки всього за 30 хвилин. Виходять дуже соковиті і ніжні

Рубані курячі котлети завжди виходять смачніше і соковитіше, чим страва з фаршу. Шматочки м’яса дають більш яскравий смак і зберігають в собі всі соки, тому такий варіант закуски, це безпрограшний варіант, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сир, 150;
  • часник сухий, 1 ч.л;
  • борошно, 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування рубаних котлет

М’ясо січемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо м’ясо з часником, солимо і перчимо, додаємо яйце і борошно, вимішуємо.

Додаємо сир і акуратно вимішуємо масу. Формуємо котлети і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку.

Якщо не довіряєте своїй сковорідці, тоді обваляйте котлети в панірувальних сухарях або борошні, манній крупі. Соковиті і м’які котлетки будуть прекрасним доповненням до картопляного пюре, відварного рису з овочами або мексиканською сумішшю, різними соусами і салатами.

Не робіть так! Чому гречка злипається - головні помилки приготування крупи

четвер, 2 жовтень 2025, 11:08

Гречка - одна з найпопулярніших круп, яку люблять за простоту приготування та універсальний смак. Вона підходить і для сніданку, і для гарніру до м’яса чи овочів. Але замість розсипчастої та апетитної каші часто виходить розварена маса або, навпаки, тв...

Звичайна спеція може врятувати від раку! Вчені здивували заявою

четвер, 2 жовтень 2025, 8:54

Дослідники з Університету Гвадалахари (Мексика) представили результати дослідження, яке вивчало протиракові властивості настою мексиканського орегано (Lippia graveolens) та його ключового компонента карвакролу. Робота була опублікована у журналі Nutrie...