Котлети без м’ясорубки всього за 30 хвилин. Виходять дуже соковиті і ніжні

Рубані курячі котлети завжди виходять смачніше і соковитіше, чим страва з фаршу. Шматочки м’яса дають більш яскравий смак і зберігають в собі всі соки, тому такий варіант закуски, це безпрограшний варіант, передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сир, 150;
  • часник сухий, 1 ч.л;
  • борошно, 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування рубаних котлет

М’ясо січемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці. Змішуємо м’ясо з часником, солимо і перчимо, додаємо яйце і борошно, вимішуємо.

Додаємо сир і акуратно вимішуємо масу. Формуємо котлети і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку.

Якщо не довіряєте своїй сковорідці, тоді обваляйте котлети в панірувальних сухарях або борошні, манній крупі. Соковиті і м’які котлетки будуть прекрасним доповненням до картопляного пюре, відварного рису з овочами або мексиканською сумішшю, різними соусами і салатами.

А ви це знали? Що буде з картоплею, якщо перед смаженням замочити її у воді

неділя, 28 квітень 2024, 12:12

Картопля є найпопулярнішим овочем у кулінарії. Стільки чудових страв з неї можна приготувати, передають Патріоти України. Фрі, по-селянські, пюре, запечена зі спеціями чи у соусі – є безліч варіантів рецептів. Смажена картопля займає позиції лідера. З ...

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...