Котлети ніколи не готуються із одного м'яса, інакше вироби вийдуть занадто сухими та забитими. Зазвичай господарки додають цибулю, а також розмочений хліб. Однак краще вибрати замість м'якушу інший інгредієнт, який додасть страві соковитості та смаку, передають Патріоти України.
Фудблогер Вікторія зі Львова поділилася рецептом на своїй сторінці cook_with_me_at_home у Instagram. Вона запропонувала додавати у фарш кисломолочний сир. Щоб приготувати соковиті курячі котлети, вам знадобляться такі інгредієнти:
Вікторія перетирає сир виделкою, після чого змішує його з курячим фаршем. Потім потрібно натерти сир на тертці, додати яйця, борошно та спеції. Вимішати фарш до однорідності.
Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям. Сформуйте котлетки та відправляйте їх смажитися на середньому вогні. Вони повинні готуватися з кожного боку по 2-3 хвилини – до золотистої скоринки.
Готові котлети потрібно покласти у казан, накрити кришкою та дати настоятися протягом 10 хвилин. Якщо ви хочете зробити вироби більш дієтичними, краще приготувати їх у духовці. Для цього застеліть деко пергаментом, змастіть його олією, викладіть котлети і запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів
Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...
Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...