Котлети ніколи не готуються із одного м'яса, інакше вироби вийдуть занадто сухими та забитими. Зазвичай господарки додають цибулю, а також розмочений хліб. Однак краще вибрати замість м'якушу інший інгредієнт, який додасть страві соковитості та смаку, передають Патріоти України.
Фудблогер Вікторія зі Львова поділилася рецептом на своїй сторінці cook_with_me_at_home у Instagram. Вона запропонувала додавати у фарш кисломолочний сир. Щоб приготувати соковиті курячі котлети, вам знадобляться такі інгредієнти:
Вікторія перетирає сир виделкою, після чого змішує його з курячим фаршем. Потім потрібно натерти сир на тертці, додати яйця, борошно та спеції. Вимішати фарш до однорідності.
Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям. Сформуйте котлетки та відправляйте їх смажитися на середньому вогні. Вони повинні готуватися з кожного боку по 2-3 хвилини – до золотистої скоринки.
Готові котлети потрібно покласти у казан, накрити кришкою та дати настоятися протягом 10 хвилин. Якщо ви хочете зробити вироби більш дієтичними, краще приготувати їх у духовці. Для цього застеліть деко пергаментом, змастіть його олією, викладіть котлети і запікайте 10-15 хвилин при температурі 180 градусів
Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...
Спеції не можна додавати бездумно куди доведеться – можна сильно спотворити смак готової страви. Але якщо не додати ту чи іншу добавку, наприклад в плов, то досягти необхідного смаку вже не вийде, передають Патріоти України. Тому готуючи плов, обов’язк...