Котлети економ - з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант, перед яким не встояти

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування економних котлет

Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.

Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.

Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.

Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.

Масу добре вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.

Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

Буде смакота! Як готувати котлети, щоб були пишні, а не збиті та сухі

понеділок, 12 травень 2025, 18:09

Під час приготування котлет іноді буває, що готові м’ясні вироби плоскі та збиті. На смак досить сухі та жорсткі, що робить страву не приємною для їжі. Як цього уникнути або що робити, якщо так сталося? Ділимося порадами з досвіду, передають Патріоти У...

А ви це знали? Чому в квашеній капусті з’являється гіркота

понеділок, 12 травень 2025, 17:08

У квашеній капусті багато вітамінів, тому така закуска вважається дуже корисною, особливо в осінньо-зимовий сезон. Господині вважають за краще робити такі заготівлі самостійно. Але тут важливо пам’ятати про деякі нюанси, щоб капуста була ароматною, хру...