За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.
Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.
Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.
Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.
Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.
Масу добре вимішуємо і відбиваємо.
Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.
Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...