Котлети економ - з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант, перед яким не встояти

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування економних котлет

Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.

Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.

Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.

Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.

Масу добре вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.

Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

середа, 2 квітень 2025, 6:12

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...