Котлети економ - з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант, перед яким не встояти

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування економних котлет

Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.

Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.

Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.

Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.

Масу добре вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.

Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...