За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.
Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.
Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.
Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.
Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.
Масу добре вимішуємо і відбиваємо.
Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.
Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.
Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.
Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з т...
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...