Котлети економ - з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант, перед яким не встояти

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування економних котлет

Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.

Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.

Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.

Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.

Масу добре вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.

Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...