Котлети економ - з фаршу і картоплі. Бюджетний варіант, перед яким не встояти

За рахунок додавання в котлети картоплі, вони виходять дуже м’якими і ніжними, ситними і виходить їх досить багато. передають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш і картопля по 300 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування економних котлет

Фарш беріть на свій смак, чистий або асорті з різних сортів м’яса.

Картоплю натираємо на грубій терці, трохи віджимаємо.

Додаємо тертий часник – його беріть на свій смак. Змішуємо масу з фаршем.

Солимо і перчимо, всипаємо паприку, коріандр та інші добавки за смаком, яйця.

Масу добре вимішуємо і відбиваємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у борошні або сухарях. Якщо у вас сковорідка з антипригарним покриттям, можна не обвалювати.

Обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії до рум’яності.

Подаю такі соковиті і ніжні котлетки з будь-якими гарнірами, салатами. Можна ще додатково протушкувати їх в соусі, щоб вийшла підлива. Для неї можна взяти трохи води, томатної пасти, борошна і спецій з сіллю.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....