М’ясо по-французьки всім прекрасно відоме, а ось цей рецепт, мало кому знайомий. Котлети виходять не тільки смачними і соковитими але і красивими. Така страва чудово виглядає на святковому столі, зазначають Патріоти України.
Фарш змішуємо з подрібненою цибулею і яйцем, сіллю і всіма спеціями на ваш смак.
Порада: якщо фарш виходить дуже густим, додаємо трохи молока, сметани або вершків.
Залишаємо фарш на 20 хвилин. Помідори і одну цибулину ріжемо кружками.
Формуємо котлети, роблячи їх плоскими.
Обсмажуємо котлети до рум’яності з двох сторін і викладаємо їх в форму для запікання.
Зверху кладемо колечко цибулі, помідора і посипаємо тертим сиром.
Заливаємо котлети сметаною чи вершками.
Запікаємо страву при 180 градусах близько 30 хвилин, до рум’яності.
При подачі можна посипати свіжою зеленню. Такі котлети будуть смачними з різними домашніми соусами.
Що може бути смачніше за домашні пельмені? Мабуть, нічого! На жаль, не завжди фарш для приготування цієї страви виходить соковитий, а самі пельмені з бульйоном усередині, передають Патріоти України. Якщо ви не знаєте, як досягти такого ефекту, обов’язк...
Як виявилося, каву можна зробити дуже корисною для здоров’я, і для цього потрібен лише один інгредієнт. Це насіння льону. Такий секрет розкрили лікарі-дієтологи, що спеціалізуються на здоровому харчуванні, передають Патріоти України з посиланням на ТСН...