Котлети вийдуть соковитішими, якщо додати у фарш сік - секрети досвідчених кулінарів

Котлети - це універсальна страва до будь-якого гарніру. Для соковитості в котлети часто додають сметану, вершкове масло, терту картоплю та кабачок, іноді сир. Однак є ще один секретний інгредієнт, який зробить котлети максимально смачними. Йдеться про томатний сік, передають Патріоти України.

Так, не всі знають, що в котлети можна додавати томатну пасту або сік. Їх перемішують із фаршем, і тоді в котлети не потрібно додавати ні шматочок льоду, ні вершкове масло, вони й так вийдуть соковитими, і до того ж не прилипатимуть до сковороди.

Котлети найкраще робити із кількох сортів м'яса. Наприклад, курки та свинини. Перед тим як ліпити котлети, фарш потрібно добре відбити. Тоді котлети вийдуть соковитішими.

Ще можна окремо підготувати підливу з додаванням томатної пасти, яку потім подавати не тільки з котлетами, але й додавати у будь-який гарнір.Для приготування підливи кладемо в сковороду 20 г вершкового масла, додаємо 2 ст. л. олії, 2 ст.л. борошна і перемішуємо вінчиком.

Потім додаємо 1 ст. томатної пасти, перемішуємо, додаємо 300 мл води. Перемішуємо і дивимося, щоб у підливі не було грудочок. Якщо вона занадто густа, додаємо ще воду, потім сіль, сушений кріп та базилік. Потім кладемо у підливу для котлет 1 ст. л. сметани, доводимо до готовності та знімаємо підливу з вогню.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...