
Вже зараз чи не у кожному домі буде багато гарбуза. Хелловін ще не скоро, тому спробуємо приготувати з овоча надзвичайно смачну страву. Підсмажені ковбаски – чудове доповнення до дещо солодкого гарбуза. Їхнє поєднання подарує справжній фонтан смакових вражень, зазначають Патріоти України.
Готувати страву дуже легко, а результат із залишком покриє витрачені зусилля.
Рецепт гарбуза з ковбасками
Час: 1,5 години
Порцій: 4
Інгредієнти
- вершкове масло – 50 грам;
- свіжі ковбаски з сирого м'яса – 6 штук;
- цибуля – 2 штуки;
- часник – 3 зубчики;
- невеличкий гарбуз або третина великого;
- цукрова пудра – 1 чайна ложка;
- винний оцет – 1 чайна ложка;
- болгарський червоний перець – 2 штука;
- консервована квасоля – 1 півлітрова банка;
- сіль та перець;
- свіжа зелень.
Приготування
- Розігрійте половину вершкового масла у великій жаростійкій каструлі на середньому вогні, обсмажте ковбаски до золотисто-коричневого кольору з усіх боків.
- Додайте масло, що залишилося, та дрібно порізану цибулю. Протушкуйте близько трьох хвилин, тоді додайте дрібно порізаний часник та болгарський перець і ще протушкуйте суміш.
- Почистьте гарбуз від шкірки та насіння. Поріжте гарбуз невеличкими шматочками. Додайте до ковбасок разом з винним оцтом, як слід перемішайте та тушкуйте на великому вогні, доки більша частина рідини не випарується.
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Додайте до ковбасок цукор, консервовану квасолю та приправте на свій смак сіллю та перцем.
- Доведіть суміш до кипіння, потім поставте суміш в духовку на одну годину. Ковбаски мають бути готовими, а гарбуз ніжним та м'яким.
- Перед подачею прикрасьте печеню зеленню. Смачного!
На аромат свіжої випічки вся рідня злітається моментально, передають Патріоти України. Дуже смачні хачапурі готові, пригощайте рідних, а рецептом діліться зі знайомими!
Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України. Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки. Порада: що сто...