Ковбаски, гарбуз та квасоля: Рецепт простої та смачної осінньої печені

Вже зараз чи не у кожному домі буде багато гарбуза. Хелловін ще не скоро, тому спробуємо приготувати з овоча надзвичайно смачну страву. Підсмажені ковбаски – чудове доповнення до дещо солодкого гарбуза. Їхнє поєднання подарує справжній фонтан смакових вражень, зазначають Патріоти України.

Готувати страву дуже легко, а результат із залишком покриє витрачені зусилля.

Рецепт гарбуза з ковбасками

Час: 1,5 години

Порцій: 4

Інгредієнти

  • вершкове масло – 50 грам;
  • свіжі ковбаски з сирого м'яса – 6 штук;
  • цибуля – 2 штуки;
  • часник – 3 зубчики;
  • невеличкий гарбуз або третина великого;
  • цукрова пудра – 1 чайна ложка;
  • винний оцет – 1 чайна ложка;
  • болгарський червоний перець – 2 штука;
  • консервована квасоля – 1 півлітрова банка;
  • сіль та перець;
  • свіжа зелень.

Приготування

  1. Розігрійте половину вершкового масла у великій жаростійкій каструлі на середньому вогні, обсмажте ковбаски до золотисто-коричневого кольору з усіх боків.
  2. Додайте масло, що залишилося, та дрібно порізану цибулю. Протушкуйте близько трьох хвилин, тоді додайте дрібно порізаний часник та болгарський перець і ще протушкуйте суміш.
  3. Почистьте гарбуз від шкірки та насіння. Поріжте гарбуз невеличкими шматочками. Додайте до ковбасок разом з винним оцтом, як слід перемішайте та тушкуйте на великому вогні, доки більша частина рідини не випарується.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  5. Додайте до ковбасок цукор, консервовану квасолю та приправте на свій смак сіллю та перцем.
  6. Доведіть суміш до кипіння, потім поставте суміш в духовку на одну годину. Ковбаски мають бути готовими, а гарбуз ніжним та м'яким.
  7. Перед подачею прикрасьте печеню зеленню. Смачного!
Джерело: 24 канал

Недорого та смачно: Рецепт коропа по-матроськи від Тетяни Литвинової (відео)

субота, 27 листопад 2021, 16:15

Гастро-експерт поділилася рецептом коропа, який готується в червоному вині, передають Патріоти України. «Не любите кістлявого коропа? Ви просто не вмієте його готувати!» — стверджує Тетяна Литвинова. Якщо правильно його обробити та приготувати в насиче...

Швидко і смачно: Два найкращих рецепта єврейських пончиків-суфганіет

субота, 27 листопад 2021, 15:15

Напередодні Хануки 2021 розповідаємо, як приготувати суфганіет — пончики, які в Ізраїлі прийнято готувати до єврейського Свята свічок. Найчастіше ці пончики смажать в гарячому маслі, однак є й інший варіант приготування — запікання булочок в духовці. С...