Краще будь-яких пиріжків: Рецепт м'ясних равликів, яких обожнюють і діти, і дорослі

Ви ніколи не пробували незвичну страву під назвою «м’ясні равлики»? Якщо ні — ви будете здивовані, що це смакота краще будь-яких пиріжків, до того ж готується дуже швидко, зазначають Патріоти України.

Щоб приготувати цей чудовий перекус необхідно взяти:

  • Сир — 250 г
  • Яйця — 2 шт
  • Курячий фарш — 800 г
  • Борошно — 1 склянка
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Олія — 2 ст. л.
  • Сіль, перець, приправи за смаком.

М’ясні равлики — рецепт

Якщо з вечора прийшла ідея про недільну прогулянку, займіться приготуванням тіста для равликів ще до сніданку. Для початку увімкніть духовку, щоб вона як слід прогрілася.

  • Після цього в глибоку миску необхідно викласти сир, додати яйця і сіль і добре перемішати за допомогою блендера. Тепер можна влити дві столові ложки олії. Знову перемішати.
  • Борошно змішайте з розпушувачем. Тепер треба додати його до сирної маси і замісити тісто. У результаті повинна вийти велика грудка.
  • Розстелити силіконовий килимок для розкатування тіста, присипати його борошном і розкатати на ньому наше тісто у великий прямокутний пласт.
  • Дістати з холодильника курячий фарш, який ви припасли з вечора. В нього додати приправи за смаком, а також подрібнену цибулю і часник за бажанням та гарненько перемішати.
  • Тепер необхідно викласти фарш на розкатаний пласт тіста, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.
  • Залишилося найцікавіше — згорнути тісто з фаршем в рулет за допомогою силіконового килимка. Одержаний рулет нарізати на шматочки шириною два сантиметри. Щоб легко різалось — змастіть ніж олією. У вас вийшла купа коржиків, дійсно схожих на равликів.
  • Поставте на вогонь сковороду та обсмажте кожний «равлик» з обох боків до золотистого кольору. Деку застеліть пергаментом і викладіть обсмажені коржі. Потім їх треба відправити в духовку на двадцять хвилин. Можна присипати їх сиром, додати томати та зелень.

Тепер можете починати готувати сніданок. Поки сім’я снідає — ваші м’ясні равлики вже будуть цілком готові. Залишиться лише упакувати їх у відповідну ємність і сміливо вирушати на тривалу прогулянку.

Ці м’ясні равлики дуже сподобаються дітям, особливо, коли вони набігають на свіжому повітрі і захочуть чого-небудь перекусити. Та ви й самі погодитесь, коли скоштуєте золотистого равлика, що це смакота краще будь-яких пиріжків.

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...