Краще будь-яких пиріжків: Рецепт м'ясних равликів, яких обожнюють і діти, і дорослі

Ви ніколи не пробували незвичну страву під назвою «м’ясні равлики»? Якщо ні — ви будете здивовані, що це смакота краще будь-яких пиріжків, до того ж готується дуже швидко, зазначають Патріоти України.

Щоб приготувати цей чудовий перекус необхідно взяти:

  • Сир — 250 г
  • Яйця — 2 шт
  • Курячий фарш — 800 г
  • Борошно — 1 склянка
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Олія — 2 ст. л.
  • Сіль, перець, приправи за смаком.

М’ясні равлики — рецепт

Якщо з вечора прийшла ідея про недільну прогулянку, займіться приготуванням тіста для равликів ще до сніданку. Для початку увімкніть духовку, щоб вона як слід прогрілася.

  • Після цього в глибоку миску необхідно викласти сир, додати яйця і сіль і добре перемішати за допомогою блендера. Тепер можна влити дві столові ложки олії. Знову перемішати.
  • Борошно змішайте з розпушувачем. Тепер треба додати його до сирної маси і замісити тісто. У результаті повинна вийти велика грудка.
  • Розстелити силіконовий килимок для розкатування тіста, присипати його борошном і розкатати на ньому наше тісто у великий прямокутний пласт.
  • Дістати з холодильника курячий фарш, який ви припасли з вечора. В нього додати приправи за смаком, а також подрібнену цибулю і часник за бажанням та гарненько перемішати.
  • Тепер необхідно викласти фарш на розкатаний пласт тіста, рівномірно розподіляючи по всій поверхні.
  • Залишилося найцікавіше — згорнути тісто з фаршем в рулет за допомогою силіконового килимка. Одержаний рулет нарізати на шматочки шириною два сантиметри. Щоб легко різалось — змастіть ніж олією. У вас вийшла купа коржиків, дійсно схожих на равликів.
  • Поставте на вогонь сковороду та обсмажте кожний «равлик» з обох боків до золотистого кольору. Деку застеліть пергаментом і викладіть обсмажені коржі. Потім їх треба відправити в духовку на двадцять хвилин. Можна присипати їх сиром, додати томати та зелень.

Тепер можете починати готувати сніданок. Поки сім’я снідає — ваші м’ясні равлики вже будуть цілком готові. Залишиться лише упакувати їх у відповідну ємність і сміливо вирушати на тривалу прогулянку.

Ці м’ясні равлики дуже сподобаються дітям, особливо, коли вони набігають на свіжому повітрі і захочуть чого-небудь перекусити. Та ви й самі погодитесь, коли скоштуєте золотистого равлика, що це смакота краще будь-яких пиріжків.

Такою далеко не в кожному ресторані посмакуєш: Рецепт багатошарової піци з ковбасою та стегенцем (відео)

вівторок, 25 січень 2022, 0:29

Як порадувати рідних гарячою піцою, не замішуючи тіста і не вдаючись до послуг служби доставки? Відповідь це питання знають фудблогери каналу Шеф-кухар, зазначають Патріоти України. Пропонується не просто замінити тісто готовими коржами-тортильями, але...

Не черствіють кілька днів: Рецепт ароматних булочок-бріошів, в магазині таких не купити

понеділок, 24 січень 2022, 23:14

Інгредієнти:. Додатково:. Важливо: усі інгредієнти повинні бути холодними! Спосіб приготування:. 1. Дріжджі залити теплим молоком. Додати 1 ч. л. цукру та 2 ст. л. борошна. Перемішати та залишити на 10 хвилин. 2. Решту борошна змішати з цукром та сіллю...