Ви ніколи не пробували незвичну страву під назвою «м’ясні равлики»? Якщо ні — ви будете здивовані, що це смакота краще будь-яких пиріжків, до того ж готується дуже швидко, зазначають Патріоти України.
Щоб приготувати цей чудовий перекус необхідно взяти:
М’ясні равлики — рецепт
Якщо з вечора прийшла ідея про недільну прогулянку, займіться приготуванням тіста для равликів ще до сніданку. Для початку увімкніть духовку, щоб вона як слід прогрілася.
Тепер можете починати готувати сніданок. Поки сім’я снідає — ваші м’ясні равлики вже будуть цілком готові. Залишиться лише упакувати їх у відповідну ємність і сміливо вирушати на тривалу прогулянку.
Ці м’ясні равлики дуже сподобаються дітям, особливо, коли вони набігають на свіжому повітрі і захочуть чого-небудь перекусити. Та ви й самі погодитесь, коли скоштуєте золотистого равлика, що це смакота краще будь-яких пиріжків.
Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...