Ви ніколи не пробували незвичну страву під назвою «м’ясні равлики»? Якщо ні — ви будете здивовані, що це смакота краще будь-яких пиріжків, до того ж готується дуже швидко, зазначають Патріоти України.
Щоб приготувати цей чудовий перекус необхідно взяти:
М’ясні равлики — рецепт
Якщо з вечора прийшла ідея про недільну прогулянку, займіться приготуванням тіста для равликів ще до сніданку. Для початку увімкніть духовку, щоб вона як слід прогрілася.
Тепер можете починати готувати сніданок. Поки сім’я снідає — ваші м’ясні равлики вже будуть цілком готові. Залишиться лише упакувати їх у відповідну ємність і сміливо вирушати на тривалу прогулянку.
Ці м’ясні равлики дуже сподобаються дітям, особливо, коли вони набігають на свіжому повітрі і захочуть чого-небудь перекусити. Та ви й самі погодитесь, коли скоштуєте золотистого равлика, що це смакота краще будь-яких пиріжків.
Наявність рису, м’яса, спецій і бажання ще не означає, що є всі шанси приготувати смачний плов. Часто під виглядом плову кулінари підносять рисову кашу з овочами і спеціями, але кожен, хто хоч раз пробував справжню страву узбецької кухні, може виділити...
Початок літа дарує нам не лише можливість насолоджуватися теплою погодою та сонцем, але й поласувати свіжими фруктами та ягодами, передають Патріоти України. Чорна смородина – корисна ягода для людини, яка містить вітамін С, клітковину та антиоксиданти...