Фаршировані яйця можна готувати з будь-якою начинкою, починаючи від плавленого сиру, креветок, морепродуктів до овочевих, передають Патріоти України.
Нутриціологиня поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих яєць з корисною буряковою начинкою та оселедцем.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Жовтки, цибулю, часник, гірчицю, буряк перекладіть у чашу блендера і перебийте до однорідності.
2. Викладіть цю суміш у білки.
3. Зверху прикрасьте зеленою цибулею, червоною цибулею і зверху викладіть оселедець.
Запіканка з м’ясним фаршем цінується тим, що не потрібно підбирати гарнір. Рецепт цієї страви простий і під силу навіть тим, хто до цього готував лише яєчню або омлет, передають Патріоти України. Складові:. М’ясний фарш обсмажують із морквою та цибулею...
Класична рецептура омлету включає обмежену кількість компонентів, так як страва вважається простою. Проте будь-який кулінар намагається перевершити попередників, удосконаливши класику, передають Патріоти України. Основна “претензія” до омлету полягає в...