Краще, ніж "Шуба"! Фаршировані яйця з корисною буряковою начинкою та оселедцем

Фаршировані яйця можна готувати з будь-якою начинкою, починаючи від плавленого сиру, креветок, морепродуктів до овочевих, передають Патріоти України.

Нутриціологиня поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих яєць з корисною буряковою начинкою та оселедцем.

Інгредієнти:

  • 4 варені яйця
  • 2 зуб. часнику
  • 50 г цибулі
  • 1 буряк печений
  • 1 ч. л. французької гірчиці
  • 0,5 ч. л. солі
  • зелена цибуля
  • оселедець

Спосіб приготування:

1. Жовтки, цибулю, часник, гірчицю, буряк перекладіть у чашу блендера і перебийте до однорідності.

2. Викладіть цю суміш у білки.

3. Зверху прикрасьте зеленою цибулею, червоною цибулею і зверху викладіть оселедець.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари додають до фаршу лимонну кислоту

четвер, 4 вересень 2025, 5:40

Додавання лимона до м’ясного фаршу - маленький секрет великої ніжності. Кислота цитрусу м’яко розщеплює м’ясні волокна, роблячи фарш соковитішим і повітрянішим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Особливо ефективно це працює з курячим або ...

Варто знати! ТОП-3 продукти, які категорично не можна розігрівати повторно

вівторок, 2 вересень 2025, 18:45

Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...