Краще, ніж "Шуба"! Фаршировані яйця з корисною буряковою начинкою та оселедцем

Фаршировані яйця можна готувати з будь-якою начинкою, починаючи від плавленого сиру, креветок, морепродуктів до овочевих, передають Патріоти України.

Нутриціологиня поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих яєць з корисною буряковою начинкою та оселедцем.

Інгредієнти:

  • 4 варені яйця
  • 2 зуб. часнику
  • 50 г цибулі
  • 1 буряк печений
  • 1 ч. л. французької гірчиці
  • 0,5 ч. л. солі
  • зелена цибуля
  • оселедець

Спосіб приготування:

1. Жовтки, цибулю, часник, гірчицю, буряк перекладіть у чашу блендера і перебийте до однорідності.

2. Викладіть цю суміш у білки.

3. Зверху прикрасьте зеленою цибулею, червоною цибулею і зверху викладіть оселедець.

Щоб точно не зацвіла: Як зберігати відкриту томатну пасту у холодильнику

середа, 21 травень 2025, 11:09

Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, пе...

Господиням на замітку! Що додати у гречку, щоб збільшити її об’єм удвічі

середа, 21 травень 2025, 10:08

Досвідчені господині знають, як варити гречку, щоб кожна зернинка розкрилася, набухла та дала неповторний смак, який не переплутати з жодною кашею. Хоч гречку можна їсти та запарену, якщо вона настоїться протягом ночі, але все ж м’яка, проте розсипчаст...