У першу чергу подбайте про капусту. Її листя потрібно підготувати як й для голубців. Важливо, щоб вони були не переварені. Можна використовувати старий метод — каструлю з окропом. А ті, у кого є мікрохвильовка — витратять на цей процес 5 хвилин.
Другий крок. Обсмажити цибулю з м’ясним фаршем. Окремо натерти на тертці відварну картоплю. Готовий фарш і картоплю перемішати й довести їх до смаку сіллю та спеціями. В окремому посуді збити яйця зі сметаною.
Викладіть капустяне листя у форму для запікання так, щоб вони повністю закрили дно. Зверху викладіть половину начинки й полийте її сметанно-яєчною сумішшю. Зробіть другий шар у тій же послідовності й зверху знов накрийте капустяним листям. Випікати у розігрітій духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин.
Перед подачею запіканку можна посипати тертим сиром та свіжою зеленню. Смачного!
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...