
Ця соковита і ароматна курочка скрасить домашній вечеря і святкове застілля. Рецепт я привезла з Іспанії, але адаптувати його не довелося, тому що інгредієнти прості і доступні. Страву можна назвати дешевою, але і смак виходить преміум, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Курку солимо, перчимо, паніруємо в борошні.
Нарізаємо цибулю і часник на пластинки. Чорнослив промиваємо і розрізаємо навпіл.
Пасеруємо цибулю в розпеченій сковороді до рум’яності. Перекладаємо в каструлю.
Курячі порції обсмажуємо в олії і додаємо до цибулі. Туди ж кладемо чорнослив і часник. Розмішуємо і ставимо на маленький вогонь.
Додати вино. Млоїти 20 хвилин у відкритому посуді, періодично помішуючи лопаткою.
Через 15 хвилин приправити сливовим варенням. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
Порада! Курочка виходить дуже пікантною і насиченою за смаком. Тому гарнір повинен бути максимально простим – рис, гречка, картопля або парові овочі.
Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...