Ця соковита і ароматна курочка скрасить домашній вечеря і святкове застілля. Рецепт я привезла з Іспанії, але адаптувати його не довелося, тому що інгредієнти прості і доступні. Страву можна назвати дешевою, але і смак виходить преміум, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Курку солимо, перчимо, паніруємо в борошні.
Нарізаємо цибулю і часник на пластинки. Чорнослив промиваємо і розрізаємо навпіл.
Пасеруємо цибулю в розпеченій сковороді до рум’яності. Перекладаємо в каструлю.
Курячі порції обсмажуємо в олії і додаємо до цибулі. Туди ж кладемо чорнослив і часник. Розмішуємо і ставимо на маленький вогонь.
Додати вино. Млоїти 20 хвилин у відкритому посуді, періодично помішуючи лопаткою.
Через 15 хвилин приправити сливовим варенням. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
Порада! Курочка виходить дуже пікантною і насиченою за смаком. Тому гарнір повинен бути максимально простим – рис, гречка, картопля або парові овочі.
Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...