Ця соковита і ароматна курочка скрасить домашній вечеря і святкове застілля. Рецепт я привезла з Іспанії, але адаптувати його не довелося, тому що інгредієнти прості і доступні. Страву можна назвати дешевою, але і смак виходить преміум, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Курку солимо, перчимо, паніруємо в борошні.
Нарізаємо цибулю і часник на пластинки. Чорнослив промиваємо і розрізаємо навпіл.
Пасеруємо цибулю в розпеченій сковороді до рум’яності. Перекладаємо в каструлю.
Курячі порції обсмажуємо в олії і додаємо до цибулі. Туди ж кладемо чорнослив і часник. Розмішуємо і ставимо на маленький вогонь.
Додати вино. Млоїти 20 хвилин у відкритому посуді, періодично помішуючи лопаткою.
Через 15 хвилин приправити сливовим варенням. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
Порада! Курочка виходить дуже пікантною і насиченою за смаком. Тому гарнір повинен бути максимально простим – рис, гречка, картопля або парові овочі.
Нагодувати дитину - завдання не з простих. Найчастіше батьки стикаються з примхами чи відсутністю апетиту, передають Патріоти України. Фахівці рекомендують звернути увагу на рецепт запіканки з макаронів, яким, напевно, пригощали в дитячому садку кожног...
Вважається, що традиційну українську страву обов'язково потрібно настоювати, інакше смак буде "не той". Дізнайтеся, як зберігати борщ правильно, передають Патріоти України. Перша страва, зварена на м'ясному бульйоні, має термін придатності 72 години. П...