Ця соковита і ароматна курочка скрасить домашній вечеря і святкове застілля. Рецепт я привезла з Іспанії, але адаптувати його не довелося, тому що інгредієнти прості і доступні. Страву можна назвати дешевою, але і смак виходить преміум, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти
Курку солимо, перчимо, паніруємо в борошні.
Нарізаємо цибулю і часник на пластинки. Чорнослив промиваємо і розрізаємо навпіл.
Пасеруємо цибулю в розпеченій сковороді до рум’яності. Перекладаємо в каструлю.
Курячі порції обсмажуємо в олії і додаємо до цибулі. Туди ж кладемо чорнослив і часник. Розмішуємо і ставимо на маленький вогонь.
Додати вино. Млоїти 20 хвилин у відкритому посуді, періодично помішуючи лопаткою.
Через 15 хвилин приправити сливовим варенням. Перемішуємо і залишаємо під кришкою на 10 хвилин.
Порада! Курочка виходить дуже пікантною і насиченою за смаком. Тому гарнір повинен бути максимально простим – рис, гречка, картопля або парові овочі.
Намазки — найкраща кулінарна історія, бо готується швидко, всім подобається та миттєво все з’їдається. Якщо ви любите рибу, тоді цей рецепт вам сподобається. Пропонуємо його зберегти в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування ...
Спробуйте приготувати за цим рецептом смачний та ніжний бюджетний смаколик. Мінімум продуктів – максимум задоволення, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Залийте желатин холодною водою й залиште постояти протягом 15-20 хвилин. Подр...