Кулінарна хитрість: Додайте цей інгредієнт у сирники - і страва вийде незвичайною

Під час приготування сирників більшість кулінарів обмежуються стандартним набором інгредієнтів: сир, яйце, борошно/манка, сіль та цукор, передають Патріоти України.

А ось деякі кухарі використовують ще один компонент. У результаті звична страва перетворюється на справжній кулінарний шедевр. Готове блюдо відрізняється наявністю приємного кисло-солодкого смаку.

То що це за секретний інгредієнт, завдяки якому сирники стають неймовірно апетитними?

Цим компонентом є яблуко. Перед додаванням цього фрукта в сирну масу плід треба почистити від шкірки і натерти на великій тертушці.

На 500 гр. кислого сиру потрібно взяти два терті яблука і два сирі яйця.

Також не можна забувати про інші важливі компоненти: борошно (5 ст. л.) або манка, цукор (3 ст. л.) та трохи солі.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти в глибокій ємності, дайте цій масі постояти хвилин 30, після чого сформуйте з приготовленої основи сирні шайбочки.

Готувати страву на сковороді потрібно доти, доки на обох сторонах сирників не з’явиться апетитна хрустка скоринка.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...