Кулінарна хитрість: Додайте цей інгредієнт у сирники - і страва вийде незвичайною

Під час приготування сирників більшість кулінарів обмежуються стандартним набором інгредієнтів: сир, яйце, борошно/манка, сіль та цукор, передають Патріоти України.

А ось деякі кухарі використовують ще один компонент. У результаті звична страва перетворюється на справжній кулінарний шедевр. Готове блюдо відрізняється наявністю приємного кисло-солодкого смаку.

То що це за секретний інгредієнт, завдяки якому сирники стають неймовірно апетитними?

Цим компонентом є яблуко. Перед додаванням цього фрукта в сирну масу плід треба почистити від шкірки і натерти на великій тертушці.

На 500 гр. кислого сиру потрібно взяти два терті яблука і два сирі яйця.

Також не можна забувати про інші важливі компоненти: борошно (5 ст. л.) або манка, цукор (3 ст. л.) та трохи солі.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти в глибокій ємності, дайте цій масі постояти хвилин 30, після чого сформуйте з приготовленої основи сирні шайбочки.

Готувати страву на сковороді потрібно доти, доки на обох сторонах сирників не з’явиться апетитна хрустка скоринка.

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...