
Під час приготування сирників більшість кулінарів обмежуються стандартним набором інгредієнтів: сир, яйце, борошно/манка, сіль та цукор, передають Патріоти України.
А ось деякі кухарі використовують ще один компонент. У результаті звична страва перетворюється на справжній кулінарний шедевр. Готове блюдо відрізняється наявністю приємного кисло-солодкого смаку.
Цим компонентом є яблуко. Перед додаванням цього фрукта в сирну масу плід треба почистити від шкірки і натерти на великій тертушці.
На 500 гр. кислого сиру потрібно взяти два терті яблука і два сирі яйця.
Також не можна забувати про інші важливі компоненти: борошно (5 ст. л.) або манка, цукор (3 ст. л.) та трохи солі.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти в глибокій ємності, дайте цій масі постояти хвилин 30, після чого сформуйте з приготовленої основи сирні шайбочки.
Готувати страву на сковороді потрібно доти, доки на обох сторонах сирників не з’явиться апетитна хрустка скоринка.
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...
Матча - яскравий зелений порошок із Японії — вже давно не просто тренд у кафе та соцмережах. Але чи варто його пити заради здоров’я, чи це просто модна примха? Дієтологи дають конкретні відповіді, передають Патріоти України. Матча виготовляється з дріб...