
Чудово, що хтось та колись вигадав можливість готувати макарони в максимально короткі проміжки часу. Все, що потрібно, мати 1 хвилину часу. Кулінарні лайфхаки приходять на допомогу в найпотрібніші моменти, передають Патріоти України.
Все досить просто, хоча й викликає здивування. Якщо ви готуєте наразі щось інше чи поспішаєте, а за годину плануєте повернутися та з’їсти теплих макаронів, тоді залийте їх водою. Нехай стоять в холодній воді протягом години.
За годину воду злийте, а нова повинна бути окропом. Тепер на відварювання потрібна хвилина часу. Все максимально просто. Тільки не забудьте перемішувати макарони, щоб вони не злиплися.
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...