
Смачний обід можна приготувати всього за кілька хвилин. Дивовижно прості тефтелі, які просто тануть у роті. Ваші дітки та рідні точно будуть в захваті від такої страви. Головне, вони виходять ніжними та зовсім не жирними, зазначають Патріоти України.
Вам потрібно:
Рис добре промити під проточною водою та відварити до готовності 15 хвилин.
Цибулю дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці.
Фарш можна брати будь-який, найсмачніше виходять тефтелі в духовці з фаршу асорті.
Додаємо до м'яса цибулю, рис, яйце.
За смаком все посолити та робимо кульки.
Деко накрити пергаментом або фольгою.
Тефтелі розкладаємо і можна посипати трохи панірувальними сухарями.
Духовку розігріти до 180 градусів.
Відправляємо тефтелі та запікаємо 45-50 хвилин.
Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...