
Смачний обід можна приготувати всього за кілька хвилин. Дивовижно прості тефтелі, які просто тануть у роті. Ваші дітки та рідні точно будуть в захваті від такої страви. Головне, вони виходять ніжними та зовсім не жирними, зазначають Патріоти України.
Вам потрібно:
Рис добре промити під проточною водою та відварити до готовності 15 хвилин.
Цибулю дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці.
Фарш можна брати будь-який, найсмачніше виходять тефтелі в духовці з фаршу асорті.
Додаємо до м'яса цибулю, рис, яйце.
За смаком все посолити та робимо кульки.
Деко накрити пергаментом або фольгою.
Тефтелі розкладаємо і можна посипати трохи панірувальними сухарями.
Духовку розігріти до 180 градусів.
Відправляємо тефтелі та запікаємо 45-50 хвилин.
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...
Алюмінієва фольга - незамінний помічник на кухні: загортаємо бутерброди, готуємо на грилі, зберігаємо їжу. Проте не всі знають, що її використання може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Експерти наголошують: замініть фольгу на ...