Кулінарний шедевр! Як приготувати чудові тефтелі в духовці - це така смакота

Смачний обід можна приготувати всього за кілька хвилин. Дивовижно прості тефтелі, які просто тануть у роті. Ваші дітки та рідні точно будуть в захваті від такої страви. Головне, вони виходять ніжними та зовсім не жирними, зазначають Патріоти України.

Тефтелі в духовці - рецепт

Вам потрібно:

  • Фарш асорті - 450 грам
  • Рис відварний - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - за смаком

Рис добре промити під проточною водою та відварити до готовності 15 хвилин.

Цибулю дрібно нарізати або натерти на дрібній тертці.

Фарш можна брати будь-який, найсмачніше виходять тефтелі в духовці з фаршу асорті.

Додаємо до м'яса цибулю, рис, яйце.

За смаком все посолити та робимо кульки.

Деко накрити пергаментом або фольгою.

Тефтелі розкладаємо і можна посипати трохи панірувальними сухарями.

Духовку розігріти до 180 градусів.

Відправляємо тефтелі та запікаємо 45-50 хвилин.

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...