Кулінарний трюк, який здивує! Навіщо додавати манку до котлет

Котлети улюблена страва багатьох, але не кожна господиня може похвалитися тим, що завжди виходить приготувати котлети смачно, передають Патріоти України.

Адже деякі нюанси в процесі готування все-таки важливо враховувати.

Якщо хочеться отримати більш пишні котлети, які довго залишаться м’якими і соковитими, слід додати у фарш трохи манної крупи.

Хоча багато господинь звикли вводити в фарш саме білий хліб, вважаючи, що такий продукт робить масу більш повітряною і м’якою, але все ж таки манка допоможе краще втримати всі соки всередині страви, оскільки в процесі готування відмінно затримує в собі вологу.

Єдиний нюанс: не потрібно додавати надто багато крупи.

На кожні 200 г фаршу достатньо лише однієї столової ложки манки без гірки.

Як тільки всі компоненти будуть замішані, не варто поспішати та переходити до смаження котлет.

Потрібно дати м’ясній масі постояти близько 15-20 хвилин при кімнатній температурі, щоб манка встигла розбухнути.

Джерело: ПростоВей

Як довго можна тримати м’ясо в морозилці - більшість робить цю фатальну помилку

субота, 22 листопад 2025, 18:15

Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...

Ви точно це їли! Яка їжа руйнує судини

субота, 22 листопад 2025, 17:45

Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...