
Котлети улюблена страва багатьох, але не кожна господиня може похвалитися тим, що завжди виходить приготувати котлети смачно, передають Патріоти України.
Адже деякі нюанси в процесі готування все-таки важливо враховувати.
Якщо хочеться отримати більш пишні котлети, які довго залишаться м’якими і соковитими, слід додати у фарш трохи манної крупи.
Хоча багато господинь звикли вводити в фарш саме білий хліб, вважаючи, що такий продукт робить масу більш повітряною і м’якою, але все ж таки манка допоможе краще втримати всі соки всередині страви, оскільки в процесі готування відмінно затримує в собі вологу.
Єдиний нюанс: не потрібно додавати надто багато крупи.
На кожні 200 г фаршу достатньо лише однієї столової ложки манки без гірки.
Як тільки всі компоненти будуть замішані, не варто поспішати та переходити до смаження котлет.
Потрібно дати м’ясній масі постояти близько 15-20 хвилин при кімнатній температурі, щоб манка встигла розбухнути.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...