Існує гарне американське свято — день піци з сиром. Чому б і нам не відсвяткувати його. Можна приготувати смачнючу піцу з сиром за рецептом відомої телеведучої, зазначають Патріоти України.
Валентина Хомайко, ведуча програми «Сніданок.Вихідний», поділилась своїм рецептом приготування чиказької піци з сиром. Перевірений рецепт для всієї сім'ї!
Для приготування піци необхідно взяти наступні продукти:
Для приготування чиказької піци необхідно:
►Перш за все потрібно замісити дріжджове тісто та дати йому підійти.
Валентина Хомайко радить до пшеничного борошна додати трішки кукурудзяного, тоді смак буде більш насиченим та нагадувати смак французького багета.
►Поки тісто підходить, підготуйте начинку. Для її приготування необхідно взяти такі продукти:
Для приготування начинки для піци:
►Наріжте цибулю та підсмажте її на пательні, додайте невеличку часничинку для пікантного смаку.
►Додайте до цибулі та часнику томатний соус та спеції.
►Натріть сир на великій тертушці(для приготування чиказької піци варто взяти сир, що добре плавиться).
Для того, щоб отримати хрумку скоринку на піці візьміть невелику кількість пармезану.
►Змастіть форму для піци маслом та посипте натертим сиром пармезан.
Для випікання чиказької піци необхідно взяти форму з високими бортиками, бо, на відміну від звичайної піци, начинки буде дуже багато.
►Розділіть тісто на дві частини.
►Тоненько розкачайте 2 шари тіста. Застеліть форму першим шаром тіста так, щоб утворився бортик, та викладайте з товстого шару сиру.
►Накрийте начинку з сиру розкачаним тістом. Ретельно притисніть, щоб вийшло зайве повітря.
►Змастіть тісто томатним соусом.
►Поставте піцу для в розігріту духовку для випікання.
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою, передають Патріоти України. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності. Зазвичай варіння...
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...