Куряча грудка, яка тане у роті - треба маринад всього з двох інгредієнтів

Шашлик чи барбекю можна приготувати ідеально, якщо вміти робити смачний маринад. Думаєте, що треба багато різних дорогих чи екзотичних компонентів? Зовсім ні. Можна зробити маринад для курячої грудки всього з двох найпростіших інгредієнтів. Мінімум часу — максимум результату, а смак вийде на всі 100 відсотків, передають Патріоти України.

Які потрібно інгредієнти

Вам знадобиться наступний перелік:

  • цибуля — 2 шт.;
  • куряча грудка — 1 шт.;
  • майонез;
  • гірчиця — за бажанням;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Покрокове приготування

Ріпчасту цибулю потрібно нарізати півкільцями. Посоліть її та додайте перцю. Розімніть цибулю, щоб вона почала випускати сік. Курячу грудку наріжте товстими шматками та покладіть до цибулі.

Тепер черга майонезу. Його додавайте на свій смак, але не менше ⅔ звичайної упаковки. Ретельно перемішайте, щоб курячі шматки грудки були добре змащені маринадом. Відправте заготовку у холодильник на декілька годин. З бажанням можна додати і третій основний інгредієнт — гірчицю. Вона збагатить страву пікантним смаком та ароматом. Після смаження такого курячого шашлику лишаться найкращі гастрономічні емоції. Це буде дійсно смачно та ніжно.

Джерело: ПростоВей

Що додати у воду, щоб зберегти колір буряків під час варіння

неділя, 25 травень 2025, 12:07

Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. На...

Що кухарі додають у воду, щоб покращити смак вареної картоплі

неділя, 25 травень 2025, 11:12

Важко знайти простіший гарнір, ніж відварена картопля. З приготуванням цієї страви без проблем справляються навіть кулінари-початківці. Однак на виході не завжди виходить страва, яка влаштовує домочадців, передають Патріоти України. Іноді картопля не в...