
Шашлик чи барбекю можна приготувати ідеально, якщо вміти робити смачний маринад. Думаєте, що треба багато різних дорогих чи екзотичних компонентів? Зовсім ні. Можна зробити маринад для курячої грудки всього з двох найпростіших інгредієнтів. Мінімум часу — максимум результату, а смак вийде на всі 100 відсотків, передають Патріоти України.
Вам знадобиться наступний перелік:
Ріпчасту цибулю потрібно нарізати півкільцями. Посоліть її та додайте перцю. Розімніть цибулю, щоб вона почала випускати сік. Курячу грудку наріжте товстими шматками та покладіть до цибулі.
Тепер черга майонезу. Його додавайте на свій смак, але не менше ⅔ звичайної упаковки. Ретельно перемішайте, щоб курячі шматки грудки були добре змащені маринадом. Відправте заготовку у холодильник на декілька годин. З бажанням можна додати і третій основний інгредієнт — гірчицю. Вона збагатить страву пікантним смаком та ароматом. Після смаження такого курячого шашлику лишаться найкращі гастрономічні емоції. Це буде дійсно смачно та ніжно.
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...