Курячі котлети виходять сухі? Названо інгредієнт, який змусить їх танути у роті

Вважається, що куряче м’ясо не підходить для приготування котлетного фаршу, тому що котлети з нього в результаті виходять сухими і прісними, передають Патріоти України.

Але так вважають ті, хто не знає тонкощів та хитрощів, які дозволяють помітно покращити смак страви. Достатньо додати всього 1 інгредієнт.

Подробиці

Господині рекомендують спробувати приготувати курячі котлети з сиром. Як би дивно не звучала ця пропозиція, але саме кисломолочний сир вважається найкращим компонентом для курячого фаршу. Такі котлети вийдуть ніжними, соковитими такими, що тануть у роті.

Що потрібно:

  • куряча грудка – 2 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • кисломолочний сир – 200 г;
  • сіль, спеції, зелень та часник – за смаком;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • рослинна олія – 3 ст. л.

Як готувати

Потрібно вимити і висушити курячі грудки, потім подрібнити їх разом з цибулею і додати в отриману суміш сир. Потім вбиваємо яйце, додаємо сіль та спеції, зелень та подрібнений часник. Всі інгредієнти ретельно перемішуються, після чого потрібно зліпити котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях. Смажити їх потрібно на середньому вогні з олією. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Будуть злипатись і розвалюватись! Головні помилки у приготування макарон

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:56

Макарони – одна з найпростіших у приготуванні страв, але навіть у такій, здавалося б, легкій справі можна припуститися помилок. Якщо неправильно дотримуватися технології варіння, вони можуть стати клейкими, втратити форму або навіть перетворитися на ка...

Як приготувати ідеальну смажену картоплю: ТОП-5 секретів, які знають ресторанні кухарі

п’ятниця, 28 березень 2025, 10:12

Смажена картопля домашнього приготування помітно відрізняється від поданого у ресторані за смаком, кольором та навіть зовнішнім виглядом, передають Патріоти України. Кухарі завжди готують страву, яка дивує своєю якістю. Але і в домашніх умовах можна пр...