уємо курячі котлети з квашеною капустою на сковороді, зазначають Патріоти України.
Як каже автор, на той момент у нього в холодильнику була тільки квашена капуста і трохи курячого фаршу – так і народився цей рецепт. Так і у мене, залишилося трохи квашеної капусти, яку треба було терміново кудись прилаштувати. Приготувавши цей рецепт, я була приємна здивована. Котлети дійсно вийшли дуже смачними, з легким присмаком капусти. Можу з упевненістю сказати, що буду готувати цю страву ще не раз. Я навіть записала цей рецепт в свої улюблені.
Інгредієнти
Квашену капусту відіжміть від рідини і дрібно наріжте. Цибулю дрібно поріжте.
У курячий фарш додайте квашену капусту, цибулю і яйце.
Як і радив автор, візьміть курячий фарш і капусту в рівних пропорціях.
Додайте сіль, перець і манну крупу.
Сіль додайте за смаком, в залежності від смаку вашої капусти.
Манну крупу теж регулюйте на вашу фаршу, якщо фарш рідкуватий, то додайте ще трохи.
Добре перемішайте фарш і відкладіть в сторону хвилин на 15-20, щоб набухла манка.
Після закінчення часу сформуйте котлети.
Обваляйте їх злегка в панірувальних сухарях.
Смажте з одного боку при середньому нагріванні, переверніть котлети, знизьте трохи нагрів, доведіть до готовності під кришкою, близько 4-5 хвилин.
Курячі котлети з квашеною капустою подавайте з будь-яким гарніром.
Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...