уємо курячі котлети з квашеною капустою на сковороді, зазначають Патріоти України.
Як каже автор, на той момент у нього в холодильнику була тільки квашена капуста і трохи курячого фаршу – так і народився цей рецепт. Так і у мене, залишилося трохи квашеної капусти, яку треба було терміново кудись прилаштувати. Приготувавши цей рецепт, я була приємна здивована. Котлети дійсно вийшли дуже смачними, з легким присмаком капусти. Можу з упевненістю сказати, що буду готувати цю страву ще не раз. Я навіть записала цей рецепт в свої улюблені.
Інгредієнти
Квашену капусту відіжміть від рідини і дрібно наріжте. Цибулю дрібно поріжте.
У курячий фарш додайте квашену капусту, цибулю і яйце.
Як і радив автор, візьміть курячий фарш і капусту в рівних пропорціях.
Додайте сіль, перець і манну крупу.
Сіль додайте за смаком, в залежності від смаку вашої капусти.
Манну крупу теж регулюйте на вашу фаршу, якщо фарш рідкуватий, то додайте ще трохи.
Добре перемішайте фарш і відкладіть в сторону хвилин на 15-20, щоб набухла манка.
Після закінчення часу сформуйте котлети.
Обваляйте їх злегка в панірувальних сухарях.
Смажте з одного боку при середньому нагріванні, переверніть котлети, знизьте трохи нагрів, доведіть до готовності під кришкою, близько 4-5 хвилин.
Курячі котлети з квашеною капустою подавайте з будь-яким гарніром.
Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України. Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки. Чи може огіро...
Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...