Курячі ніжки в духовці. Ось, як потрібно готувати курку!

Друзі, сьогодні поділюся з вами рецептом курячих ніжок, рецепт дуже простий, а страва виходить смачною, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • курячі ніжки – 12 штук
  • борошно – 2-3 столові ложки
  • сіль і перець за смаком
  • чилі порошок
  • сушений часник
  • солодка паприка
  • коріандр
  • зіра
  • соняшникова олія

Покроковий процес приготування:

Додам трохи соняшникової олії на деко і відправляю в духовку на 200 градусів, щоб деко розігрівся.

Ви можете використовувати будь-який сорт олії в цьому рецепті. Для цього рецепту не потрібно багато олії, додайте приблизно 2-3 столових ложки.

Нанесемо спеції на курячі ніжки і добре перемішаємо, приблизно кожної спеції я використовував 1,5 чайної ложки.

У цьому рецепті я додав сушений часник, а не свіжий. Зробив я це тому що сушений часник не пригорить. Насіння зіри і коріандру я перемолов в кавомолці. Дуже важливо додати спеції на курку, а не в борошно.

Додамо 2-3 столові ложки борошна.

Завдяки борошну курячі ніжки набудуть хрустку скоринку і ви все самі побачите. Добре перемішати ніжки курячі з борошном.

Викладаємо курку на розігрітий лист і кожну гомілку вмочуємо в олії.

Важливо щоб курні ніжки були викладені одним шаром. Фольгою накривати ніжки не потрібно, відправляємо в розігріту до 200 210 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Через 25 хвилин перевертаємо курні ніжки, тоді вони запечуться і будуть хрусткими з двох сторін. Відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

Друзі, смачні і ароматні курячі ніжки в духовці у нас вийшли з хрусткою скоринкою і дуже ароматні всередині. М’ясо добре пропеклося і залишилося соковите.

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...

ТОП-10 секретів повітряного картопляного пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:10

Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...