
Приготуйте на вечерю смачний шашличок з курячого філе. Це проста страва, яка всім подобається та не займає багато часу. А особливий смак їй надасть ароматний соус для маринування, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
У блендер кладемо болгарський перець, часник, цибулю, спеції (сіль, чорний перець, сухий часник), олію, сметану. Збиваємо. Отримуємо насичений та смачний маринад. Заливаємо ним філе та залишаємо на 1 годину маринуватись.
Дерев’яні шпажки замочіть у воді на 5-10 хвилин. Так вони не погорять при високій температурі. Нанизайте на них шматки філе з соусу.
Нанизайте на шпажки м’ясо та відправте в духовку на запікання. Періодично перевертайте шашличок, щоб він рівномірно приготувався. Температура – 180 градусів.
Смачні курячі шашлички готові. Лишилось тільки обрати гарнір та зробити салат на вечерю. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....