Пропонуємо ще один чудовий рецепт приготування курки в духовці: в маринаді по-грецьки, передають Патріоти України.
Нащадки Гомера знають толк в готуванні! Маринад на основі йогурту, лимонного соку і ароматних трав перетворює звичні курячі стегенця в вишукане блюдо середземноморської кухніДо речі, стегенця можна замінити на будь-які інші курячі «запчастини».
Інгредієнти:
Приготування:
Приготуйте грецький маринад для курки. Змішайте оливкову олію з йогуртом, додайте подрібнений часник, перець, сіль, орегано, 2 ст. л. лимонного соку і цедру лимона. Перемішайте, додайте дрібно нарізану петрушку.
В міцний пакет помістіть стегенця, туди ж влийте і маринад. Щільно закрийте і помасажуйте м'ясо, щоб кожен шматочок просочився маринадом. Залиште пакет в холодильнику на кілька годин, а краще на ніч.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть м'ясо разом з маринадом в вогнетривку форму, накрийте фольгою, запікайте 30 хвилин, потім зніміть фольгу і готуйте до появи красивої рум'яної скоринки. Ідеальне блюдо для сімейної вечері або обіду вихідного дня!
Для торта:. Для глазурі:. Головні інгредієнти сирного торта без випічки – це сир та печиво. Сир беремо будь-який, але бажано сухий, щоб зайва волога не зіпсувала крем. Найкращий варіант – магазинний сир з пачки, він еластичний, гладкий, без грудочок. Я...
Набридло просто так їсти абрикоси, а варення чекає зимовий час? Готуйте ароматну абрикосову випічку, поки сезон фруктів триває. Сьогодні пропонуємо абрикосовий пиріг, що виходить із першого разу і відмінно підійде і як смаколик на кожен день, і як свят...