
Пропонуємо ще один чудовий рецепт приготування курки в духовці: в маринаді по-грецьки, передають Патріоти України.
Нащадки Гомера знають толк в готуванні! Маринад на основі йогурту, лимонного соку і ароматних трав перетворює звичні курячі стегенця в вишукане блюдо середземноморської кухніДо речі, стегенця можна замінити на будь-які інші курячі «запчастини».
Інгредієнти:
Приготування:
Приготуйте грецький маринад для курки. Змішайте оливкову олію з йогуртом, додайте подрібнений часник, перець, сіль, орегано, 2 ст. л. лимонного соку і цедру лимона. Перемішайте, додайте дрібно нарізану петрушку.
В міцний пакет помістіть стегенця, туди ж влийте і маринад. Щільно закрийте і помасажуйте м'ясо, щоб кожен шматочок просочився маринадом. Залиште пакет в холодильнику на кілька годин, а краще на ніч.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть м'ясо разом з маринадом в вогнетривку форму, накрийте фольгою, запікайте 30 хвилин, потім зніміть фольгу і готуйте до появи красивої рум'яної скоринки. Ідеальне блюдо для сімейної вечері або обіду вихідного дня!
Хоча часник десятиліттями асоціювався переважно з домашньою кухнею, сьогодні він дедалі частіше стає об’єктом серйозних наукових досліджень. Вчені вивчають його вплив на серцево-судинну систему, обмін речовин і навіть ризик утворення тромбів, передають...
Квашена капуста - один із найсмачніших і найкорисніших продуктів. Готувати її можна дуже просто в домашніх умовах, достатньо всього лише - вибрати не мляву, соковиту капусту, і знати, як її правильно готувати, щоб закуска була без неприємного запаху, п...