Курка в соусі карі. Баварський салат. Запіканка з лавашем і куркою: Три рецепти швидкої вечері для лінивих

Приготування вечері може зайняти 20-30 хвилин. Справа не у поспіху. Варто вибрати правильні рецепти, зазначають Патріоти України. Про них йдеться далі у статті. Усі страви ситні, смачні та апетитні на вигляд.

Курка в соусі карі

Курка в соусі карі

Інгредієнти:

Цибуля – 1 шт.

Куряча грудка – 400 г

Часник – 1 зубець

Імбир свіжий – 1 ч. л.

Томатна паста – 1 ст. л.

Приправа каррі – 1 ст. л.

Вершки 20% – 200 мл

Приготування:

Обсмажити цибулю і м'ясо до готовності. Додати часник, імбир і перемішати.

Приправити сіллю, перцем, томатною пастою і приправою карі. Налити вершки , довести до кипіння, тушкувати під кришкою 5-7 хв. на слабкому вогні.

Баварський салат

Баварський салат

Інгредієнти:

Куряча грудка – 200 г

Сир – 80 г

Помідори – 150 г

Житній хліб – 60 г

Часник – 1 зуб.

Петрушка кріп

Сметана – 2 ст. л.

Соєвий соус – 1 ч. л.

Гірчиця – 1/4 ч. л.

Приготування:

Куряче філе нарізати кубиком і обсмажити до готовності. Хліб підсушити на сковороді, натерти часником і нарізати на сухарики.

Зелень дрібно порубати. Сир і помідори нарізати кубиком. Змішати сметану соєвий соус і гірчицю, додати в салат і все ретельно перемішати.

Запіканка з лавашем і куркою

Запіканка з лавашем і куркою

Інгредієнти

Куряче філе – 500 г

Лаваш – 1 пачка

Цибуля – 1 шт.

Для соусу

Вершкове масло – 50 г

Яйце – 2 шт.

Вершки – 50 г

Сир – 150 г

Приготування

Куряче філе подрібнити. Додати цибулю, сіль, паприку, приправи і перемішати.

Лаваш розкрити, покласти начинку тонким шаром. Загорнути рулетом, порізати на шматочки і покласти у форму.

Для соусу змішати яйця, вершкове масло, вершки, перемішати. Полити рулети соусом. Випікати за 180 градусів 30-40 хв . Перед подачею посипати сиром.

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...

ТОП-10 секретів повітряного картопляного пюре

п’ятниця, 22 листопад 2024, 9:10

Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...