Сьогодні хочемо поділитися з вами максимально простою стравою! Курка з капустою, запечена в духовці. Цей рецепт чудово підійде як на обід, так і на вечерю. Завдяки цьому рецепту, капуста у вас вдома тепер не залежиться, передають Патріоти України.
2. Потім беремо 2 невеликі головки капусти. Кожну капустину нарізаємо на 4 кільця завтовшки приблизно 3 см. Далі викладаємо капусту на деко в один шар. А потім, на капусту викладаємо курячі стегенця. Можна використовувати будь-які частини курки за бажанням.
4. Потім, за допомогою кисті ретельно обмазати стегенця і капусту заздалегідь приготованим соусом. Капуста стане неймовірною за час приготування. М’яка, соковита, наскрізь просочена соком курки та ароматом часнику!
Ставимо лист у розігріту духовку хвилин на 45 при 180С.
5. Ця страва дуже проста в приготуванні і при цьому неймовірно смачна.
Стегенця в тандемі з капустою виходять соковиті всередині, а їх скоринка виходить золотистою і хрумкою! Смачного!
При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...
Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...