Дуже смачна страва в горщиках, це завжди ситна і повноцінна вечерю для всієї родини. Аромат стоїть на весь будинок. Спробуйте обов’язково, зазначають Патріоти України.
Картоплю почистити і нарізати середніми кубиками. Моркву також нарізаємо кубиками, але поменше.
Цибулю почистити і дрібно порізати.
Курку добре промиваємо, зрізаємо з м’яса плівку і нарізаємо шматочками. М’ясо на кістці теж підійде.
Таку страву можна готувати і з яловичини. Кому як подобається.
На дно горщиків викладаємо першим шаром кубики картоплі.
Далі поверх картоплі кладемо шматочки м’яса.
Слідом викладаємо кубики моркви. Тепер наступним шаром кладемо цибулю.
Знову повторюємо шар картоплі і моркви. Тепер все солимо і перчимо до смаку.
Далі приготуємо соус-заливку.
В окрему миску викладаємо сметану, додаємо воду а також перець і зелень за смаком. Все добре перемішуємо.
Отриманою сумішшю заливаємо наші горщики.
Далі наливаємо в горщики воду. Але стежте, щоб вода була не вище плічок горщика. Закриваємо горщики кришками.
У ХОЛОДНУ духовку ставимо наші горщики і готуємо їх при температурі 200 градусів, 55-60 хвилин.
Готові горщики посипаємо зеленню і подаємо до столу. Смачного!
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...