Приготувати смачну кутю на Різдво зовсім не складно. Дуже смачна ритуальна святкова каша виходить на основі рису з апельсиновим соком. Від таких ласощів не відмовиться ніхто в період різдвяного Святвечора, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Рис промити під проточною водою, висипати в каструлю. Залийте крупу апельсиновим соком, поставте на слабкий вогонь та варіть до готовності. Щоб каша не пригоріла, її слід періодично помішувати.Розігрійте на середньому вогні суху сковороду, обсмажте горіхи до золотистого кольору. Очистіть від лушпиння і наріжте шматочками. Курагу, родзинки та чорнослив залийте окропом, залиште на 10 хвилин.
Потім злийте воду, наріжте курагу та чорнослив невеликими шматочками. Готовий рис змішайте з підготовленими горіхами та сухофруктами, заправте медом. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...