Приготувати смачну кутю на Різдво зовсім не складно. Дуже смачна ритуальна святкова каша виходить на основі рису з апельсиновим соком. Від таких ласощів не відмовиться ніхто в період різдвяного Святвечора, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Рис промити під проточною водою, висипати в каструлю. Залийте крупу апельсиновим соком, поставте на слабкий вогонь та варіть до готовності. Щоб каша не пригоріла, її слід періодично помішувати.Розігрійте на середньому вогні суху сковороду, обсмажте горіхи до золотистого кольору. Очистіть від лушпиння і наріжте шматочками. Курагу, родзинки та чорнослив залийте окропом, залиште на 10 хвилин.
Потім злийте воду, наріжте курагу та чорнослив невеликими шматочками. Готовий рис змішайте з підготовленими горіхами та сухофруктами, заправте медом. Смачного!
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...