Приготувати смачну кутю на Різдво зовсім не складно. Дуже смачна ритуальна святкова каша виходить на основі рису з апельсиновим соком. Від таких ласощів не відмовиться ніхто в період різдвяного Святвечора, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Рис промити під проточною водою, висипати в каструлю. Залийте крупу апельсиновим соком, поставте на слабкий вогонь та варіть до готовності. Щоб каша не пригоріла, її слід періодично помішувати.
Розігрійте на середньому вогні суху сковороду, обсмажте горіхи до золотистого кольору. Очистіть від лушпиння і наріжте шматочками. Курагу, родзинки та чорнослив залийте окропом, залиште на 10 хвилин.
Потім злийте воду, наріжте курагу та чорнослив невеликими шматочками. Готовий рис змішайте з підготовленими горіхами та сухофруктами, заправте медом. Смачного!
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...