Квашена капуста звичайним способом готується кілька днів, оскільки в ній мають пройти процеси ферментації, внаслідок яких з'являється приємний кислуватий смак. Оцет використовувати в приготуванні капусти теж небажано, оскільки робить салат менш корисним для здоров'я. Пропонуємо дізнатися секретний метод приготування квашеної капусти без оцту за три години, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Наріжте капусту тонкими смужками за допомогою гострого ножа або спеціальної терки. Перекладіть подрібнену овочеву масу у велику миску, додайте|добавляйте| терту моркву і перемішайте.Воду закип'ятіть на середньому вогні, додайте сіль і цукор, влийте олію. Дайте розсолу залишити пару хвилин. Влийте лимонний сік, який добре замінить оцет в салаті і додасть йому хорошого смаку. Зніміть каструлю з плити, дайте трохи охолонути.
Залийте готовим гарячим розсолом капусту з морквою, перемішайте, добре утрамбуйте руками та встановіть гніт. Через 3:00 квашену капусту можна подавати до столу. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...