Такий салат вдається смачненький, з кисло-солодким смаком. З картопелькою запеченою чи в мундирах — ви точно будете у захваті, пояснює кулінарка Тетяна Петришина.
Інгредієнти:Маринад:
- Капуста — 1 кг
- Морква- 3 шт. (300 г)
- Цибуля — 3 шт.
- Буряк — 3 шт (500 г)
- Часник — 3 зубця
- Вода — 600 мл
- Цукор — 2−3 ст.л.
- Сіль -1 ст.л.
- Оцет — 9%- 100 мл
- Олія -100 мл
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець горошком 7 шт.
- Перець духмяний 2 шт.
Приготування:
Капусту нарізати тоненько, моркву та буряк нарізати тоненько соломкою, цибульку півкільцями, часник на 2−4 частини розрізати, трішки все пом’яти (можна додати шматочок хрону). Зварити маринад, залити овочі, поставити під гніт, прибрати в холодильник/ в холод на 1- 2 дні. Тоді можна перекласти в баночки. Зберігати в холоді.
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...