Кисло-солодка капуста з буряком та морквою: Чудовий зимовий салат й бюджетна та ситна закуска

Такий салат вдається смачненький, з кисло-солодким смаком. З картопелькою запеченою чи в мундирах — ви точно будете у захваті, пояснює кулінарка Тетяна Петришина.

Інгредієнти:
  • Капуста — 1 кг
  • Морква- 3 шт. (300 г)
  • Цибуля — 3 шт.
  • Буряк — 3 шт (500 г)
  • Часник — 3 зубця
Маринад:
  • Вода — 600 мл
  • Цукор — 2−3 ст.л.
  • Сіль -1 ст.л.
  • Оцет — 9%- 100 мл
  • Олія -100 мл
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець горошком 7 шт.
  • Перець духмяний 2 шт.

Приготування:

Капусту нарізати тоненько, моркву та буряк нарізати тоненько соломкою, цибульку півкільцями, часник на 2−4 частини розрізати, трішки все пом’яти (можна додати шматочок хрону). Зварити маринад, залити овочі, поставити під гніт, прибрати в холодильник/ в холод на 1- 2 дні. Тоді можна перекласти в баночки. Зберігати в холоді.

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...