Такий салат вдається смачненький, з кисло-солодким смаком. З картопелькою запеченою чи в мундирах — ви точно будете у захваті, пояснює кулінарка Тетяна Петришина.
Інгредієнти:Маринад:
- Капуста — 1 кг
- Морква- 3 шт. (300 г)
- Цибуля — 3 шт.
- Буряк — 3 шт (500 г)
- Часник — 3 зубця
- Вода — 600 мл
- Цукор — 2−3 ст.л.
- Сіль -1 ст.л.
- Оцет — 9%- 100 мл
- Олія -100 мл
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець горошком 7 шт.
- Перець духмяний 2 шт.
Приготування:
Капусту нарізати тоненько, моркву та буряк нарізати тоненько соломкою, цибульку півкільцями, часник на 2−4 частини розрізати, трішки все пом’яти (можна додати шматочок хрону). Зварити маринад, залити овочі, поставити під гніт, прибрати в холодильник/ в холод на 1- 2 дні. Тоді можна перекласти в баночки. Зберігати в холоді.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...