Правильно смажена картопля - чудово тримає форму, не розвалюється і не перетворюється на кашу. Для того, щоб правильно приготувати таку страву, потрібно знати деякі лайфхаки, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Василь Мішлен vasilymishlen) на своїй сторінці в Instagram поділився деякими правилами смаження картоплі, щоб вона не розвалювалась і тримала форму.
Як правильно смажити картоплю:
1. Для початку потрібно почистити й порізати картоплю не дуже тонкими шматками.
2. Порізану картоплю замочити у холодній воді на 15 хвилин, щоб вийшов зайвий крохмаль.
3. Після цього потрібно добре просушити картоплю.
4. Вибір сковорідки – теж важливий момент. Тому варто обирати з високими бортиками й товстим дном
5. Олії, на якій смажитиме картоплю, не повинно бути мало.
6. У процесі приготування картоплю варто перемішати всього один раз. Інакше – вона перетвориться на кашу.
7. Коли картопля буде готовою, потрібно злити зайву олію, а лише потім додавати сіль, спеції та зелень.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Щоб банани не почорніли і втратили свої корисні властивості, їх потрібно зберігати певним чином. Розповідаємо, які умови зберігання підходять до цих плодів, передають Патріоти України. Удома зв’язку бананів потрібно одразу дістати з пакета, інакше вони...