Лайфхак для справжніх господинь! Як приготувати домашню картопляну ковбасу

Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування, зазначають Патріоти України.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля – півтора кг;
  • цибуля ріпчаста – дві штуки;
  • свіжі печериці – 300 г;
  • грудинка – 250 грама;
  • олія соняшникова – кілька ст. л .;
  • кишки для оболонки ковбаски три метри;
  • сіль і чорний перець на Ваш смак.

Приступаємо до приготування домашньої ковбаски з картоплі

Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.

З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.

Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.

Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.

Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.

Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.

Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.

Є секрет! Що робити, щоб деруни вбирали менше олії

п’ятниця, 27 червень 2025, 19:10

Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...

Не відірватися! Як приготувати смачний лимонний квас

п’ятниця, 27 червень 2025, 17:14

У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...