Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.
З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.
Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.
Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.
Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.
Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.
Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.
Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...
Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...