Лайфхак для справжніх господинь! Як приготувати домашню картопляну ковбасу

Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування, зазначають Патріоти України.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля – півтора кг;
  • цибуля ріпчаста – дві штуки;
  • свіжі печериці – 300 г;
  • грудинка – 250 грама;
  • олія соняшникова – кілька ст. л .;
  • кишки для оболонки ковбаски три метри;
  • сіль і чорний перець на Ваш смак.

Приступаємо до приготування домашньої ковбаски з картоплі

Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.

З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.

Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.

Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.

Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.

Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.

Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...