Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування, зазначають Патріоти України.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.
З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.
Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.
Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.
Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.
Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.
Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...