Лайфхак для справжніх господинь! Як приготувати домашню картопляну ковбасу

Такі ковбаски зроблять фурор на сімейній вечері або святковому столі! Завдяки їм, ви станете кулінаром року! Адже ковбаски виходять шалено смачними! Готуються вони досить просто, але результат перевершує всі очікування, зазначають Патріоти України.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля – півтора кг;
  • цибуля ріпчаста – дві штуки;
  • свіжі печериці – 300 г;
  • грудинка – 250 грама;
  • олія соняшникова – кілька ст. л .;
  • кишки для оболонки ковбаски три метри;
  • сіль і чорний перець на Ваш смак.

Приступаємо до приготування домашньої ковбаски з картоплі

Для початку миємо кишки і даємо їм висохнути.

З картоплі зрізаємо шкірку, миємо й дрібненько тремо.

Дрібно шаткуємо цибулю і обсмажуємо на сковорідці з олією.

Гриби і грудинку теж дрібненько ріжемо і обсмажуємо разом з цибулею до готового стану.

Всі смажені інгредієнти викладаємо до картоплі і ретельно розмішуємо.

Начинкою наповнюємо кишки, які потім зв’язуємо ниткою. Робимо по 2-3 проколу в кожній ковбасі.

Розміщуємо ковбаски в духовку приблизно на 45 хвилин. Готуємо при 180 °.

Розставлено крапки над "і": Що відбувається з організмом, якщо їсти розігріту картоплю

четвер, 27 листопад 2025, 5:40

Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...

Це така смакота! Секрет хрумкої квашеної капусти

середа, 26 листопад 2025, 10:47

Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...