Лайфхак для справжніх господинь! Як приготувати простий домашній рулет з курки та сиром

Рулет з курки - смачна і неймовірно проста страва. Курячий рулет з сиром стане прекрасним варіантом для домашнього обіду або вечері. Ваші рідні будуть у захваті, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • – Грудка куряча – 2 шт.
  • – Сир твердий – 150-200 грам
  • – Зелень – 1 пучок
  • – Сіль – за смаком
  • – Перець чорний мелений – за смаком
  • – Спеції для курки – за смаком

Приготування:

Тремо сир на дрібній терці.

Курячі грудки розрізаємо навпіл, щоб вийшло чотири однакових пласта. Відбиваємо через харчову плівку з двох сторін. Натераємо сіллю, перцем і спеціями.

Кожен пласт курячої грудки посипаємо тертим сиром і складаємо один на одного на лист фольги. Загорнути так, щоб шари не змістилися.

Потім загортаємо рулет з курки з сиром ще в один аркуш фольги.

Запікаємо рулет у духовці при температурі 180-200 градусів, 40-50 хвилин.

Після випікання виймаємо з духовки і даємо охолонути. Рулет можна подавати на стіл нарізаний скибочками, які можна посипати зеленню. Смачного!

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...