
Скільки часу готується курка? Це залежить від нарізки і способу приготування. Приготувати смачнющу курячу грудку можна і за три хвилини або навіть менше, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- 300 грамів томатів чері
- 4 ложки оливкової олії
- 1,5 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка свіжомеленого чорного перцю
- 2 курячих грудки
- 1/3 горня листя м'яти
- 2 столові ложки вершкового масла
- 100 грамів моцарели
Як приготувати грудку за 3 хвилини:
- Розігрійте духовку. Застеліть деко фольгою. Додайте помідори, ¼ чайної ложки солі і 1 столову ложку оливкової олії. Розмішайте руками. Смажте до готовності: помідори мають трохи обвуглиться, стати м'якими.
- Перевіряйте деко кожні 5 хвилин і вийміть його з духовки, коли помідори приготуються. Поки готуються помідори підготуйте метелики з курячі грудки. Обережно відбийте грудку до майже прозорого стану. Краще це робити через харчову плівку. Приправте все 1 чайною ложкою солі і 1 чайною ложкою чорного перцю.
- Коли помідори приготуються викладіть їх в миску. Додайте м'яту і 3 столові ложки оливкової олії. Розмішайте, спробуйте і відрегулюйте сіль.
- Нагрійте чавунну сковороду на сильному вогні. Коли вона нагріється додайте 1 столову ложку вершкового масла. Покладіть одну курячу грудку, вона має шипіти. Готуйте від 1 до 1 ½ хвилин з кожного боку, поки вони не підрум'яняться і курка не буде прожарена. Повторіть з маслом, що залишилося і курячими грудками.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює
Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...