Лайфхак для справжніх господинь! Як приготувати смачну курячу грудку за три хвилини

Скільки часу готується курка? Це залежить від нарізки і способу приготування. Приготувати смачнющу курячу грудку можна і за три хвилини або навіть менше, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 300 грамів томатів чері
  • 4 ложки оливкової олії
  • 1,5 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка свіжомеленого чорного перцю
  • 2 курячих грудки
  • 1/3 горня листя м'яти
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 100 грамів моцарели

Як приготувати грудку за 3 хвилини:

  1. Розігрійте духовку. Застеліть деко фольгою. Додайте помідори, ¼ чайної ложки солі і 1 столову ложку оливкової олії. Розмішайте руками. Смажте до готовності: помідори мають трохи обвуглиться, стати м'якими.
  2. Перевіряйте деко кожні 5 хвилин і вийміть його з духовки, коли помідори приготуються. Поки готуються помідори підготуйте метелики з курячі грудки. Обережно відбийте грудку до майже прозорого стану. Краще це робити через харчову плівку. Приправте все 1 чайною ложкою солі і 1 чайною ложкою чорного перцю.
  3. Коли помідори приготуються викладіть їх в миску. Додайте м'яту і 3 столові ложки оливкової олії. Розмішайте, спробуйте і відрегулюйте сіль.
  4. Нагрійте чавунну сковороду на сильному вогні. Коли вона нагріється додайте 1 столову ложку вершкового масла. Покладіть одну курячу грудку, вона має шипіти. Готуйте від 1 до 1 ½ хвилин з кожного боку, поки вони не підрум'яняться і курка не буде прожарена. Повторіть з маслом, що залишилося і курячими грудками.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

От у чому секрет! Що потрібно додавати до тіста, щоб випічка не черствіла

вівторок, 19 березень 2024, 10:14

Розповідаємо, що робити, щоб булочки, хліб, будь-яка випічка довго не черствіли, передають Патріоти України. Всі ми знаємо, якою смачною та м'якою є свіжоспечена випічка. Проте потім вона починає швидко черствіти. Але цей процес можна попередити, якщо ...