Золотиста, хрустка ароматна та дуже смачна - саме так охарактеризували б смажену мойву її палкі любителі. Ця риба має неабияку популярність саме в українських родинах, тому придбати її можна будь-де. Але готувати її не так просто, адже жир шкварчить і потрапляє на шкіру, а перевертати рибини треба дуже швидко. Тому варто скористатися корисним лайфхаком, передають Патріоти України.
Проста ідея, яка допоможе швидко посмажити мойву за 2 рухи, опублікована на сторінці kus_nyam вInstagram.
1. Перед смаженням кожну рибину з боку голови наколоти на довгу паличку.
2. Коли з одного боку страва вже буде готова, взяти за край зубочистки і перевернути разом всі рибини одним рухом.
3. У такий спосіб не буде розбризгуватись олія, а риба посмажиться рівномірно.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...