Лайфхак для справжніх господинь! Як швидко посмажити мойву, щоб не перевертати кожну рибу окремо

Золотиста, хрустка ароматна та дуже смачна - саме так охарактеризували б смажену мойву її палкі любителі. Ця риба має неабияку популярність саме в українських родинах, тому придбати її можна будь-де. Але готувати її не так просто, адже жир шкварчить і потрапляє на шкіру, а перевертати рибини треба дуже швидко. Тому варто скористатися корисним лайфхаком, передають Патріоти України.

Проста ідея, яка допоможе швидко посмажити мойву за 2 рухи, опублікована на сторінці kus_nyam вInstagram.

1. Перед смаженням кожну рибину з боку голови наколоти на довгу паличку.

2. Коли з одного боку страва вже буде готова, взяти за край зубочистки і перевернути разом всі рибини одним рухом.

3. У такий спосіб не буде розбризгуватись олія, а риба посмажиться рівномірно.

Рф зондує ґрунт для політичних торгів: тисне на Донбасі й чіпляється за «сухопутний коридор» з Криму.

понеділок, 15 серпень 2022, 23:03

Тим часом, Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє суперечливу інформацію, що росіяни можуть прискорити підготовку до "референдуму" з метою анексії окупованих територій України. Днями Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні попе...

Окупанти не можуть вийти на адмінкордони Донеччини й Луганщини: чому перенесли псевдореферендум в "ЛНР".

понеділок, 15 серпень 2022, 22:48

На мій погляд, основним театором військових дій найближчим часом буде саме Донецький напрямок. Це в першу чергу пов'язано з виконанням окупаційною армією другого етапу так званої "спецоперації". Триває сто шістдесят восьма доба героїчного протистояння ...