Золотиста, хрустка ароматна та дуже смачна - саме так охарактеризували б смажену мойву її палкі любителі. Ця риба має неабияку популярність саме в українських родинах, тому придбати її можна будь-де. Але готувати її не так просто, адже жир шкварчить і потрапляє на шкіру, а перевертати рибини треба дуже швидко. Тому варто скористатися корисним лайфхаком, передають Патріоти України.
Проста ідея, яка допоможе швидко посмажити мойву за 2 рухи, опублікована на сторінці kus_nyam вInstagram.
1. Перед смаженням кожну рибину з боку голови наколоти на довгу паличку.
2. Коли з одного боку страва вже буде готова, взяти за край зубочистки і перевернути разом всі рибини одним рухом.
3. У такий спосіб не буде розбризгуватись олія, а риба посмажиться рівномірно.
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...