Золотиста, хрустка ароматна та дуже смачна - саме так охарактеризували б смажену мойву її палкі любителі. Ця риба має неабияку популярність саме в українських родинах, тому придбати її можна будь-де. Але готувати її не так просто, адже жир шкварчить і потрапляє на шкіру, а перевертати рибини треба дуже швидко. Тому варто скористатися корисним лайфхаком, передають Патріоти України.
Проста ідея, яка допоможе швидко посмажити мойву за 2 рухи, опублікована на сторінці kus_nyam вInstagram.
1. Перед смаженням кожну рибину з боку голови наколоти на довгу паличку.
2. Коли з одного боку страва вже буде готова, взяти за край зубочистки і перевернути разом всі рибини одним рухом.
3. У такий спосіб не буде розбризгуватись олія, а риба посмажиться рівномірно.
Тим часом, Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє суперечливу інформацію, що росіяни можуть прискорити підготовку до "референдуму" з метою анексії окупованих територій України. Днями Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні попе...
На мій погляд, основним театором військових дій найближчим часом буде саме Донецький напрямок. Це в першу чергу пов'язано з виконанням окупаційною армією другого етапу так званої "спецоперації". Триває сто шістдесят восьма доба героїчного протистояння ...