Лайфхак для справжніх господинь! Як спекти смачний хліб, який не кришиться: просто спосіб приготування в домашніх умовах

В Україні через вторгнення Росії багато людей не можуть купити потрібні продукти і навіть хліб. Домашній хліб можна приготувати дуже швидко, головне знати простий рецепт, передають Патріоти України.

Смачний рецепт гірчичного хліба, який стане вашим улюбленим. Важливо мати хлібопічку і потрібні інгредієнти.

Гірчичний хліб в домашніх умовах - рецепт

Вам потрібно:

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Борошно житнє або гречане - 1 стакан
  • Вівсяні пластівці або крупа - 1 стакан
  • Вода тепла - 1 стакан
  • Гірчиця - 3 столові ложки
  • Цукор - 2 столові ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Дріжджі сухі - 1 пакетик

Відро від хлібопічки добре вимити та висипати сухі дріжджі.

Борошно добре просіяти та додати до дріжджів.

Далі додати, цукор, сіль, гірчицю.

Воду кімнатної температури налити в самому кінці.

Виставити в хлібопічці режим "Випічка основна", а скоринка середня.

Гірчичний хліб виходить вагою приблизно 700 грам.

Що додати, щоб хліб не кришився

Щоб хліб вийшов пишним і не кришився, варто додати до нього масло.

Після того, як налили воду в тісто додаємо 3 столові ложки рослинної або оливкової олії.

Хліб готувати досить швидко. Зазвичай це займає до 2 годин.

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...