У духовці запікати картоплю воліють багато господинь. Нарізала, приправила - і в піч, передають Патріоти України.
Поки страва готується, спокійно займаєшся салатом. Але як зробити страву не тільки зручною, але і смачною? Ми знаємо, як приготувати запечену картоплю, яка тане в роті, і будемо раді поділитися з вами секретом.
Складові
Для цієї страви краще всього підійде картопля для пюре. Після приготування всередині вона повинна бути м’якою, навіть пухкою. Очистіть овочі та наріжте їх кружечками близько 2 см завтовшки.
В окремій ємності змішайте розтоплене вершкове масло з висушеним розмарином або чебрецем, морською сіллю і дрібкою перцю. Полийте сумішшю картоплю, перемішайте руками.
Кружечки картоплі в маслі викладіть на невеликій відстані один від одного в форму для запікання. Готуйте їх в розігрітій до 250 ° С духовці 15 хвилин.
Потім переверніть картоплю на іншу сторону, готуйте ще 15 хвилин. Коли рум’яна кірочка вже утворилася, влийте в форму бульйон і додайте слайси часнику.
Запікайте картоплю ще хвилин 15, поки бульйон повністю не вбереться в картоплю. Саме на цьому етапі страва стає ніжною, буквально тане в роті.
Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...
Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...