Картопля найчастіше подається на стіл у вареному чи запеченому вигляді. Це найшвидший спосіб приготувати гарнір. Проте, кожна господиня варить картоплю по-своєму, незважаючи на те, що процес приготування цієї страви не потребує особливих навичок. Щоб варена картопля вийшла розсипчастою, її потрібно варити з правильними інгредієнтами, передають Патріоти України.
Картоплю очищаємо і кидаємо вже в киплячу воду, а не в холодну, як роблять багато господинь. Так картопля віддасть менше крохмалю воді і приготується більш наваристою. Води для варіння картоплі має бути не повна каструля, а щоб вона лише трохи покривала овочі. Чим менше вологи вберуть коренеплоди, тим смачнішою буде готова картопля.
Щоб картопля вийшла смачною, її потрібно солити відразу після закипання. На 3 літри води додають 1 ложку солі без гірки. Щоб картопля після варіння не потемніла, варити овоч потрібно обов'язково під закритою кришкою, щоб у каструлю не потрапляв кисень.
Не забувайте додавати лавровий лист під час варіння картоплі. Ця спеція надає благородного відтінку смаку картоплі. Для пікантного смаку потрібно додати в каструлю до картоплі один секретний інгредієнт – очищену голівку цибулі. Наприкінці приготування її із каструлі прибирають.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...