Лайфхак для справжніх господинь! Простий рецепт ніжної і смачної смаженої печінки за 3 хвилини

Якщо ви любите печінку, але вона у вас не виходить смачною і м’якою, то цей рецепт допоможе вирішити цю проблему. Все дуже просто і швидко, а результат вас вразить, зазначають Патріоти України.

Які інгредієнти необхідно взяти:

  • Пів кілограмів будь печінки;
  • Дві цибулини;
  • 6 ст. л. борошна;
  • Сіль і перець на ваш смак;
  • Для смаження – олія соняшникової.

Приступаємо до процесу приготування печінки

З цибулі знімаємо лушпиння і ріжемо її кільцями, не сильно тонкими. У сковорідку наливаємо олію, кладемо на неї кільця цибулі, відокремлені один від одного. Розміщуємо сковорідку на вогонь і нагріваємо прямо разом з цибулею, потім зменшуємо вогонь. Миємо печінку, чистимо від протоків і ріжемо на маленькі шматочки, товщина яких повинна бути приблизно 1 см.

У мисочку насипаємо борошно, додаємо сіль за смаком, мішаємо і кладемо печінку, гарненько її обвалюючи. Перекладаємо субпродукт на сковорідку зверху цибулі. Перемішувати не потрібно. Смажимо на вогні середньої інтенсивності близько 1-2 хвилин. Потім перевертаємо печінку на іншу сторону, намагаючись не чіпати цибулю. Таким чином печінка НЕ підгорить і просочиться ароматними парами, які дає цибуля.

На іншій стороні смажимо печінку ще максиму пару хвилин. Коли побачите, що субпродукт більше не виділяє кров, то значить він готовий. Тоді перемішуємо печінку з цибулею протягом 20 секунд, щоб цибулька гарненько обсмажилася, а після прибираємо з плити і подаємо. Печінка всього за кілька хвилин вийшла неймовірно ніжною, соковитою, ароматною і шалено смачною.

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...