Приготувати смачний та корисний для здоров'я сир сулугуні в домашніх умовах зовсім не складно. Рецептура цього популярного грузинського продукту не вимагає використання дорогих інгредієнтів, тому сулугуні власноруч виходить ще й бюджетним, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Свіже коров'яче молоко поставте на середній вогонь, додайте сіль і доведіть до кипіння. Тим часом сметану збийте з яйцями до однорідності.
Постійно помішуючи, влийте сметанно-яєчну суміш у кипляче молоко. Готуйте на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Молоко під впливом сметани має звурдитися пластівцями.Процідіть масу через сито, перекладіть молочний потік у миску і встановіть гніт. Через 3-4 години сулугуні слід відправити у холодильник для дозрівання. Домашній сир сулугуні можна подавати як окрему закуску або використовувати як інгредієнт для салатів та пирогів.
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...