Лайфхак для справжніх господинь! Сир сулугуні в домашніх умовах виходить дешевшим і смачнішим - секрети приготування

Приготувати смачний та корисний для здоров'я сир сулугуні в домашніх умовах зовсім не складно. Рецептура цього популярного грузинського продукту не вимагає використання дорогих інгредієнтів, тому сулугуні власноруч виходить ще й бюджетним, зазначають Патріоти України.

Сир сулугуні в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 3 л молока
  • 600 г сметани будь-якої жирності
  • 8-9 свіжих курячих яєць
  • 3 ст. л морської солі

Спосіб приготування:

Свіже коров'яче молоко поставте на середній вогонь, додайте сіль і доведіть до кипіння. Тим часом сметану збийте з яйцями до однорідності.

Постійно помішуючи, влийте сметанно-яєчну суміш у кипляче молоко. Готуйте на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Молоко під впливом сметани має звурдитися пластівцями.Процідіть масу через сито, перекладіть молочний потік у миску і встановіть гніт. Через 3-4 години сулугуні слід відправити у холодильник для дозрівання. Домашній сир сулугуні можна подавати як окрему закуску або використовувати як інгредієнт для салатів та пирогів.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...