1. Змішати кефір, майонез, сіль, цукор і яйця. Додати соду і обов’язково загасити її оцтом. Додати борошно в суміш рідких інгредієнтів. Гарненько перемішати тісто, накрити миску рушником і залишити мінімум на 30 хвилин у теплому місці. Тісто має бути густим, як на оладки.
2. Змастити дно форми для запікання вершковим маслом і присипати борошном. Вилити половину тіста і розрівняти його ложкою.
3. Тепер потрібно обережно викласти на тісто тушковану капусту, а зверху (теж акуратно) вилити другу частину тіста.
4. Розігріти духовку до 180 градусів — це теж важливий момент, щоб пиріг ідеально піднявся і пропікся.
5. Ставимо форму в гарячу піч і випікаємо до золотистої скоринки 40 — 50 хвилин. Якщо не впевнені у своїй духовці — накрийте форму фольгою на перші 25 хвилин, а потім, фольгу потрібно прибрати.
Любителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...
Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...