
До борщу прийнято подавати ароматні пампушки з часником. Але не завжди є час на приготування дріжджового тіста. Тому пропонуємо рецепт ледачих пампушок, які можна приготувати без дріжджів. Причому такі булочки довго не черствіють, передають Патріоти України.
Що знадобиться
Для приготування без дріжджових пампушок вам потрібні такі компоненти:
Для заправки:
У глибокій мисці кефір перемішайте з цукром, сіллю і содою. Дайте настоятися пару хвилин.
Просійте борошно, додайте її в миску з кефіром, замісіть м’яке тісто. Дайте йому «відпочити» приблизно тридцять хвилин.
Тепер займіться заправкою. Часник видавити через прес, кріп подрібніть, все перемішайте з олією, трохи посоліть.
Тісто розділіть на три частини, кожну з яких розкачайте в пласт товщиною один сантиметр. Склянкою видавити з них кружечки.
Потім кружечки обсмажуйте з двох сторін на соняшниковій олії, вони повинні стати пишними і рум’яними. Залишилося намазати пампушки часниковою заправкою і подавати до столу
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...