До борщу прийнято подавати ароматні пампушки з часником. Але не завжди є час на приготування дріжджового тіста. Тому пропонуємо рецепт ледачих пампушок, які можна приготувати без дріжджів. Причому такі булочки довго не черствіють, передають Патріоти України.
Що знадобиться
Для приготування без дріжджових пампушок вам потрібні такі компоненти:
Для заправки:
У глибокій мисці кефір перемішайте з цукром, сіллю і содою. Дайте настоятися пару хвилин.
Просійте борошно, додайте її в миску з кефіром, замісіть м’яке тісто. Дайте йому «відпочити» приблизно тридцять хвилин.
Тепер займіться заправкою. Часник видавити через прес, кріп подрібніть, все перемішайте з олією, трохи посоліть.
Тісто розділіть на три частини, кожну з яких розкачайте в пласт товщиною один сантиметр. Склянкою видавити з них кружечки.
Потім кружечки обсмажуйте з двох сторін на соняшниковій олії, вони повинні стати пишними і рум’яними. Залишилося намазати пампушки часниковою заправкою і подавати до столу
Найпростіша, смачна і ситна страва з картоплі - деруни. Готувати їх потрібно з жовтих сортів картоплі - ті, які ароматніші і краще розварюються. А для того, щоб деруни не були сірими і забитими, потрібно додавати тільки просіяне борошно, а в основу - ц...
Котлети завдяку додавання кисломолочного сиру в фарш виходять ніжними та соковитими. Але водночас сир в готових котлетах на смак не відчувається. Ще й до того такі котлети добре тримають форму та не розвалюються, передають Патріоти України.