Інгредієнти:
Додатково:
Спосіб приготування:
1. Збити вершкове масло та цукрову пудру.
2. Збити жовтки до однорідності.
3. Додати лимонну цедру, екстракт ванілі та мигдаль. Перемішати та об`єднати з масляною масою.
4. В окремій мисці просіяти борошно. Додати до нього порошок до печива та трохи солі.
5. Змішати з рідкою масою та замісити тісто. Поділити його на дві частини, загорнути у харчову плівку та покласти в холодильник на 30-60 хвилин.
6. Тонко розкачати одну частину тіста та вирізати печиво. Викласти на деко, застелене пергаментом.
7. Другу частину тіста теж тонко розкачати та вирізати печиво. В кожному з них посередині вирізати дірочки. Також викласти на деко. Випікати за температури 190 градусів 10-12 хвилин.
8. Ціле печиво помазати джемом, печиво з отворами посипати цукровою пудрою та накрити половинку з варенням.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...