
Інгредієнти:
Додатково:
Спосіб приготування:
1. Збити вершкове масло та цукрову пудру.
2. Збити жовтки до однорідності.
3. Додати лимонну цедру, екстракт ванілі та мигдаль. Перемішати та об`єднати з масляною масою.
4. В окремій мисці просіяти борошно. Додати до нього порошок до печива та трохи солі.
5. Змішати з рідкою масою та замісити тісто. Поділити його на дві частини, загорнути у харчову плівку та покласти в холодильник на 30-60 хвилин.
6. Тонко розкачати одну частину тіста та вирізати печиво. Викласти на деко, застелене пергаментом.
7. Другу частину тіста теж тонко розкачати та вирізати печиво. В кожному з них посередині вирізати дірочки. Також викласти на деко. Випікати за температури 190 градусів 10-12 хвилин.
8. Ціле печиво помазати джемом, печиво з отворами посипати цукровою пудрою та накрити половинку з варенням.
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.
Дешевий мед у супермаркетах часто привертає увагу низькою ціною та ідеальним золотистим кольором. Однак експерти застерігають: якщо мед довго залишається рідким і коштує підозріло дешево, краще відмовитися від покупки, передають Патріоти України. Такий...